Hoppa till innehåll

Majiwaru

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Majiwaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Var inne i stan häromdan med en kompis när han köpte Phantom Hourglass. Exalterad på väg hem tappade han sitt ds då han skulle böja sig ner och knyta skorna (ds'en låg i innerfickan, och jackan var inte stängd) Ds'en var avstängd och ihopvikt. Dunsade i marken, inte alltför hårt, från ca. 20 cm höjd. På tåget senare ska han starta sin DS men då funkar inte touch screenen, men allt annat funkar. Det har gått 2 dagar och DS'en har inte "återhämtat" sig eller så, utan funkar fortfarande inte. Jag tappade min DS för ca 2 månader sedan, från 1m höjd visserligen, men den gick också sönder, fast i 879 bitar... Så det säger nog sig självt att den inte går att använda längre. Är det bara dom här två DS'arna som är töntigt klena eller har ni också tappat era från små höjder så att dom gått sönder? Jag jämför det med mina tidigare bärbara spelkonsoler, game boy color och advance, som jag har tappat hur många ggr som helst (speciellt color, eftersom jag var en 12-årig liten snorunge när jag hade min första) dom tål hur mycket som helst. Visst, touch screen borde vara änsligare än dom andra displayerna... men ändå. Slutsats med tråd: är alla DS konsoler svaga, eller..?
  2. Hejsna svejsan! Skaffade en Xbox för ett tag sen, med spelet Midtown madness 3 :) Det är kul och så, men uppdragen är sega och relativt tråkiga... så jag letade reda på "alla bilar" fusk, vilket flera sidor visar finns. Här på fuska.se står det att man i välja bil menyn ska hålla nere vänster analog spak och sedan knappa in L,R,Lx3,Rx3,L,L,R,R klart nepp... det funkade inte hm.. kollar andra sidor, majoriteten av de engelska sidorna säger att man ska knappa in det i huvudmenyn, testar det.. näpp jag blir smått frustrerad =.= (för visst är de två knapparna där man håller pekfingrarna L och R?) har inte standard Xbox kontroll tror jag? har denna: http://www.xbox.com/NR/rdonlyres/297D42B4-...controllers.jpg skulle verkligen uppskatta lite hjälp med mitt lilla dilemma <(^U^<) Tack på förhand!
  3. jadå, jag testade flera gånger :o
  4. Hejsan! Jag har nyligen inskaffat WoW-The burning crusade :cool: men.. när jag skulle installera det så stod det att det var fel cd-key. oookej.. dagen efter går jag tillbaka dit jag köpte det för att byta/få pengarna tilbaka och har kvittot med mig. Men personalen säger att det inte går, för att förpackningen är bruten.... -_-''' jahaaapp... jag vill verkligen kunna spela spelet... vet ni om man kan köpa BARA en cd-key någonstans? billigare än att köpa hela spelet? för cd-skivorna funkar som de ska och allt, bara att det verkar som om cd-key'n redan har blivit använd. Tack på förhand
  5. haha, ^^ tack för alla tips ;D men, hur lär man Milotic mirror coat?
  6. Det är lite småcharmigt och har fin grafik. Men kameravinklarna kan vara påfrestande, spelet är relativt kort och själva spelidén med att tvätta rent saker.... hallå?
  7. när man spelar i colosseum mode så kan man ju vara med i en turnering som heter tower colosseum tournament tror jag... heh i alla fall som alla andra möter man 8 tränare i rad och jag har läst att när man klarar alla 8 i rad (tower colosseum) single+double så blir "orre colosseum" tillgänglig. Tränade upp 4 st pokémon i lvl 100 Kyogre attacker: Thunder Ice Beam Water Spout Calm Mind Rayquaza: Dragon Claw Aerial Ace Extremespeed Fire blast Milotic: Ice Beam Water pulse Recover Attract Espeon: Psychic Morning Sun Light Screen Hidden Power (fotnot: Rayquaza kan fire blast för att kunna klara av Metagross) Men.... den sista tränaren, hon är svår som attans T_T har någon, någon bra taktik på pokémon att använda + attacker? :o Ps! skulle även vilja ha tips till mt battle lvl 100 mode ^^ inte börjat med det än utifall att jag förlorar på battle~90 eller något :zzz: Tack på förhand
  8. Jag blir helt galen XD jag fiskar och fiskar... men det kommer bara en massa Carvhannas (rätt stavat?) Jag har testat med old rod, good rod, super rod. Jag kommer ihåg på min ruby fil, då fiskade jag bara ca 3-4 ggr, sedan mötte jag en, använde super rod då. Men nu, på min sapphire fil, så är det helt omöjligt. Är det något speciellt man måste göra för att möta fiskhelve*** oj.. :visslar: ja.. ?? hjälp mig :lol:
  9. hmm, är det inte bara att para en Ditto+Marill // 2Marill's av olika kön? :S
  10. om du har spelat på en kryssbox 360 så borde du inte vilja ha den, den piper- utan förvarning, likt en nokia mobil, precis när batteriet är slut, sen är den stendöd, fläkten måste kylas ner typ 24/7, fläkten låter förjävligt, Ps3 har blu-ray och... pfff, jag gillar inte microsoft! :angry:
  11. hjälp o.odet är det enda jag kan säga om dom filmerna ... XD
  12. Hittade mitt precious th sims 2 igen XD och började installera, sen behövde man tydligen en cd key. Som stog att den skulle finnas på instruktionsboken, en liten klisterlapp, det känner jag mycket väl igen från andra spel. Men... det sitter ingen klisterlapp där? First thought: idiot, DU har pillat bort den. No way, fodralet, skivor, allt är i toppskick. Så, hur ska jag göra nu då? Spelet kostar ändå 499:- i affär, och dessutom, om jag skulle hitta det begagnat för 50% eller mindre, har jag ändå ingen lust att kasta bort mina pengar på det. Ok att internet spel har cd keys (även fast jag jämt hatat cd keys) men... single player spel? som kostar 500 till råga på allt.... kontakta EA tror jag inte är så bra idé, det lär dröja längre tid att få ett bra svar, än det tar för mig att samla ihop pengar och köpa skiten igen.... Tacksam för svar, snarast
  13. Hejsan, har spelat the sims 2 ett bra tag nu, utan "mods" eller nåt, dock med pengafusk :o jaja, men jag undrar om någon har något bra tips på mod saker, texc, göra kläder, ladda ner möbler osv osv, obs: ska vara kostnadsfritt! har testat att söka på internet, men för det mesta kommer det bara upp sims 1 och diverse holländska + tyska sidor, där förstår jag mycket!
  14. "jag tycket det var lite onödigt att skriva vad du tycker för i så fal så skulle jag skrive en massa skit i ps2 forumet. " så, man ska inte yttra sig om vad man tycker, bara hålla det inombords? :S
×
  • Skapa ny...