Hoppa till innehåll

knark

Medlem
 • Antal innehåll

  3120
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  26

knark vann senast dagen på 21 November 2015

knark hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

124 Strålande

5 Följare

Om knark

 • Rank
  Knark

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  himmelen

Senaste profilbesökare

167641 profil visningar
 1. Grannen spelar någon slags "doom-jazz". Så tror jag att det heter. Jag själv har ingen el hemma så kan ej spela musik
 2. Ok. Tycker du fuska.se fortfarande är kul?

 3. för mig var det drogerna och inte spelen i sig som gjorde mig våldsam, men jag är helt säker på att de våldsamma spelen jag spelade som ung lämnade kvar "spår" i mig som sedan kröp fram ur mig när hjärnan började gå sönder. jag tycker att man ska förbjuda våldsamma spel speciellt med knytnävsvåld och rallarsvingar. De kan vara extra farliga för en "future drugger". Klart slut Teglarn
 4. hahahah volfi!!! du va så jävla skön för ett par år sen 10/10 heeeelt klart
 5. hmm ingen smartsphone :closedeyes: du lever kvar i det för flutna, annars cool app som så men hur kan du själv ha appen om du inte har smart phone :unsure: :blink:
 6. läste ditt inlägg flera gånger igårkväll och jag kunde inte sova i natt. har gått hela dagen på jobbet idag och tänkt på vad du skrivit. detta inlägg har i princip förstört mig..... den enda lösningen jag kommer fram till är att du måste göra dig av med alla bevisen innan det är försent. hör inte av dig till mig mer!
 7. Fruntimmer älskar presenter, köp ett par tofflor med nå korn i som går att värma i mikrovågsugnen, jätte sköna och fruntimmrera älskar toffler :)
 8. Jag själv skickade arvet vidare till Frankrike, jag fick nog helt enkelt
 9. Hade ja haft en pojkvän som va 7 år gammal så hade jag sökt vård
 10. Skulle tro att de spel jag har spelat mest är WoW, HoN och CS. Innan jag hade bredband så spelade jag också extrema mängder Battlefield Vietnam. Skulle vara kul att veta hur mycket tid man lagt ner på varje spel. Speciellt BF:V. Sen spelade jag också sjuuuukt mycket GTA: San Andreas på PlayStation2.
 11. jag önskar mig snälla barn
 12. Rosor är röda Violer är blå Lever vi i nuet? Är du den du sa att du va i kontaktanonsen?
 13. Jag har inte brukat droger på tre dagar nu. Det känns bra (jag räknar inte med alkohol utan olagliga droger)
×
 • Skapa ny...