Hoppa till innehåll

Mezox

Medlem
 • Antal innehåll

  6465
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  1

Mezox vann senast dagen på 9 Februari 2015

Mezox hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

23 Neutral

1 Följare

Om Mezox

 • Rank
  #11 Fuskgalen

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Jo jag tittar också in lite ibland för att kolla läget. Många gamla minnen!
 2. Jag vill jobba med maskininlärning och artificiell intelligens (dock kul att se att jag, inte så förvånande, svarade matematiker för sex år sedan)!
 3. Bruce Springsteen - Dancing in the dark
 4. Funkar detta för senap? Tacksam för svar.
 5. http://sv.wikipedia.org/wiki/Centrifugalkraft
 6. Har ungefär en halv kandidatexamen och en halv mastersexamen. Planen är att avsluta kandidatexmaen denna termin och mastersexamen nästa termin. Denna termin läser jag ekonomi och matte (samtidigt som jag skriver mitt kandidatarbete då) på Lunds universitet (ekonomin ska rymmas som valfira kurser i min kandidatexamen är det tänkt).
 7. Jag läste i 200% takt förra terminen med högsta betyg i allt.
 8. Favoritreultat inom matematiken (av dem du kommer på nu)?
 9. Det kan ju vara bra för en själv också att kunna språket. Jag ångrar t.ex. själv att jag inte läste mer språk under högstadiet/gymnasiet.
 10. Det är lite så jag menar och det kan egentligen dras rätt så långt men i detta fall så behöver man inte ens tänka så långt. Arabiska (som många andra språk) är något som man faktiskt kan läsa i skolan. Tänk dig t.ex. någon som läser samhälle, inte har läst fysik (utöver grundskolefysiken då) men undrar något med fysik. Hans fråga hade väl ändå passat under "utbildning"? På samma sätt behöver Dave hjälp med ett ämne han inte har läst i skolan.
×
 • Skapa ny...