Hoppa till innehåll

Skater93

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Skater93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ok tack (har glömt att kolla om jag fick något svar på ett tag) :)
  2. Ok tack. men om jag har garanti kvar går det på den då? (Köpte den på Elgiganten)
  3. Tja! Köpte Guitar hero 3 Legends of Rock (Inklusive Gitarr) för ett tag sen till Xbox 360, men det verkar vara något fel på gitarren. När man spelar en låt så räcker det med att röra lite på handleden så gör den star power/skjuter en "battle" attack. Detta började hända sen första låten jag spelade. Det var kanske två månader sen jag köpte spelet och det är samma fel fortfarande. Sen tänkte jag att jag ville ha en till gitarr för att kunna spela 2 Player, så jag köpte: Guitar Hero Aerosmith (Inklusive Gitarr). Men när jag spelar med Guitar Hero 3 gitarren på Aerosmith så är det samma fel så det kan inte vara fel på själva GH3 skivan. Men när jag spelar med Aerosmith gitarren så funkar det som vanligt (Man lutar gitarren ca 70grader för att göra star power). Tänkte att någon här visste vad man kunde göra :) Åh juste.. Det räcker med att mana bara råkar snudda "Xbox Knappen" på GH3 gitarren för att komma till 360 menyn. Men på Aerosmith gitarren så måste man "trycka" som vanligt. Detta fel finns inte hos min kusin som har GH3 (Fast på PS3 då). Tack på förhand!
  4. Tja! Först så ska jag bara säga att jag har IV till 360. (Har inte kört spelet så mkt) Men nu till frågan. Om jag har fått 100% Respect elr Like (Vet inte vilken) med t ex: Little Jacob, och sen så slutar jag göra saker med han, svarar inte på hans samtal osv. Kommer Sakerna som jag har fått för att jag har fått mer Like/Respect med han försvinna elr kommer procenten gå ner då? Tack på förhand :)
  5. asså fattar du inte att det säkert är hans polare som driver med han
  6. men jag orkar inte trycka upp det där fönstret hela tiden. men det måste ju finnas nån sån här addon.
  7. jag fuskade till mig ratio i nordicbits.org .. hade 18 miljarder i ratio.

    Uppladdat:340000 TB

    Nerladdat:3 MB

  8. Tja! Undrar bara om ni vet nån AddOn som räknar killsen i BG i nån fin liten dragbar ruta. Länka gärna till där man laddar ned den. Thx!
  9. Tjenamossa Allesammans! Igår så köpte jag en Saleen S7, jag fick den ganska billigt från AH (bara 300,000CR) sen trimmade jag upp den till max med typ alla delar som fanns. Men när jag ska köra med den så märker jag att den typ inte går att styra, den bara sladdar runt hela tiden. Jag testade att ta ner Tire Pressure till lägsta men det gick ändå inte att styra. Jag tror det har nått med Tuning inställningarna att göra. Skulle vara MYCKET tacksam om nån kunde säga vad man ska göra.
  10. När ni ska registrera så skriv att ni är typ 21 år, för annars kan ni inte spela vissa spel online.
  11. Tjenamossa allesammans! Har letat i någon vecka utan att hitta det, Tibia Money Cheat. (Har bara fått virus och skit). Det är ett program som gör att man kan få pengar genom att trycka på en knapp. Jag vet att det fungerar för jag har själv ett program som gör light, speedhack, autofish, fastfish, flyttar väggar, mm. Men det funkar ju bara på OT servrar. Skulle vara MYCKET tacksam om nån kunde skicka en nedladdnings länk och säga till vilken version fusket är. OBS! Inget virus eller skit.
  12. Tjenamossa Allesammans! Jag undrar vilken som är den bästa bilen i hela spelet? Alltså den med bäst stats. (Och inte bara den snabbaste, bra stats på alla kategorierna). Det ska vara Class-U. Det kan vara en som är uppgraderad från en lägre nivå men ändå är bra. Jag undrar också hur mkt den kostar? (Både på AH och i affären). Är tacksam för ett snabbt svar.
  13. Skater93

    Gratis Godis!

    Tjenamossa allesammans! Jag har hittat en hemsida där man kan få gratis godis rätt ner i brevlådan. Det är bara att registrera sig och gå med i ett nyhetsbrev för att man ska börja få gratis godis. Registrerings länken: . Ge gärna länken till era kompisar och syskon så att alla kan få gratis godis. Allt är kostnadsfritt!
  14. Skater93

    Pc -> Xbox 360

    Asså ingen verkar förstå de men man man sladden måste kopplas på förljande sätt: Xbox360 -> Ethernetkabel - > Datorn. Den kan inte gå genom routern.
  15. Skater93

    Gratis Spel

    Här finns en STOR list med många spel, och dom flästa är gratis. http://www.mmorpg.com/
×
  • Skapa ny...