Hoppa till innehåll

Hinjaj

Medlem
  • Antal innehåll

    117
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Stockholm

Hinjaj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Umm, när jag använder proxyunlimited så kommer jag ej förbi sidan där man skriver sin ålder. Hur ska jag göra för att kunna komma förbi den?
  2. Jag behöver skaffa en ny och bra avatar och jag är inte bra på att göra avatarer skälv så jag undrar om någon vill hjälpa mig skaffa en :) Om någon är snäll och vill hjälpa mig så beskriver jag hur jag vill ha den sen. Tack i förskott !
  3. Hinjaj

    Maple Story - Pengar

    hmm bror på vad du menar med fm?
  4. Om du behöver hjälp me nått gå i på www.gamefaqs.com och kolla på Faqsen och där!
  5. Hinjaj

    Mmorpgspel

    Monster and Me är ett okay spel gratis MMORPG där man kan fånga monster och använda dom i strid och lvla dom elr sälja dom
  6. Filiandor vad e du för class och lvl på Dofus?? och vad har du för proffesions?? Bara undrar lite för jag spelar lite dofus ibland :) kanske kan sen inuti dofus skulle va kul !
  7. ja det är www.gamefaqs.com... du kan ju testa lite skälv oxå :)
  8. denna topic ska vara i xbox forumet! <_< Tales of Symphonia äger alla spel så hårt! :lol:
  9. Hinjaj

    Kom Hit Plx!

    www.maleglobal.com är gratis www.kalonline.com e gratis www.pristontale.com är gratis tills lvl 40 tror jag... så skrik inte i onödan
  10. Hinjaj

    Spel

    + att det kostar att spela ragnarok online om man inte kör på privat servran :D
  11. ehh det är ett nytt program som startades för typ högst 1.5 månad sen så jag tror inte det finns några spel + bidaman suger men det e bara min åsikt om du tycker nått annat e du helt välkommen att göra det.
  12. Tales of Symphonia är ett av de bästa spelen till Gamecube nånsin och när man har klarat spelet kan man satsa pengar eller exp för att få dubbla exp från monster nästa gång ni kör om spelet på samma fil och det blir en aning svårare men spelet ändras och blir anorlunda än förra rundan ni körde spelet. Det här spelet är klart värt att köpas !!!! Spelet är som smileysarna säger -------> :cool: :cool: :cool:
  13. 1. Tales of Symphonia 2. SSBM 3.Soul Calibur 2 4. Metroid Prime 5. MKDD
  14. ananasen finns i ett hotel rum kommer tyvär inte ihåg kolla gamefaqs.com
×
  • Skapa ny...