Hoppa till innehåll

hampe12

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

hampe12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det ni kan ge er fan på är att timi inte har gjort något av sidan, han bara betalar. Och har gjort lite innehåll, men inte design eller kodningen av designen.
  2. Kunde du inte koda php, html och css?
  3. Aa, men synd.Jag är behov av pengar.
  4. Vi ses aldrig :)Är du fattig eller? Jag hade gjort dirr., om jag hade haft behov av det, men nu verkar det som om du inte var seriös, bara tar webbhotellet sedan skiter i den..
  5. Har bestämt mig att jag vill ha 80 kr som minst, sry.Jag är i behov av pengar, det är därför jag tar betalt, sedan så förklarar du fortfarande inte så mkt. Vad ska din sida heta?, du måste dock betala en domän senare också för att kunna använda webbhotellet :) EDIT: btw! inviten gäller endast hela sommaren :P sedan får man ha den i ett år :P
  6. Menar du java eller javascript för det är två olika saker.Berätta lite mer? Är du villig att betala den summan jag vill ha? Eller om du inte vill det så får du skriva EXAKT vad det ska vara för sida. Btw, har du paypal?
  7. Jag har en invite till ett webbhotell! Intresserad? Webbhotellet är värt 1183 kr ungefär, dock får du köpa domän själv.. men det är det värt, du kan även flytta över din domän om du redan har en! Jag säljer inviten för 230 kr på paypal. :) Jag kan dra ner priset, om ni säger exakt vad för sida och för projekt ni ska göra, och vad ni kan inom programmering. Webbhotellet kostar 1183 kr annars, så det är värt. Priset kan faktiskt bli 0kr, som jag sa innan, om ni har en skitbra anledning. Ger inte ut inviten i onödan, jag ger ut den här för att jag har invite på binero.se redan, och då får jag två st webbhotell där ::D Inviten blir då till citynetwork.se. :)
  8. är Hypercam2 ett program så man kan filma på datorn eller är det en filmkamera som man måste köpa i en affär vad är det?
×
  • Skapa ny...