Hoppa till innehåll

DarkAngel15

Medlem
  • Antal innehåll

    277
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

DarkAngel15's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Då måste det vara konstiga pixlar, i skärmen.Är det en gammal skärm ?
  2. :huh: Vad är det för nån "humor" i denna tråd ?
  3. Status@ Dom var ganska snygga, men den första var sisådär 4/10. Den andra var snyggast 8/10. Den 3:e var bara en massa gröta 2/10. Lime@ Nja vet inte riktigt men 4/10. Jok3r@ Färgerna skär sig totalt, mycket kontrast å sånt. Rendern syns inte ens vad det är, vet inte vilket betyg den får.
  4. Man kan inte göra sånna ämnen. Det blir viktiga ämnen om kanske, regler i ett av fuska.se forum, eller det brukar stå mest vad som gäller i det forumet vilka regler å sånt det är. Annars så är det väll klistrade trådar, som ex. Hur man tar bort virus, kanske.
  5. Hm, exakt hur menar du ? Ex.Som hur fångar man en...Pokemon/Jo du slåss med den tills den har lite hp, sen använder du en pokemonboll. Sen frågar en i tråden, hur fångar man en pokemon? Är det så du menar? Men det är ju typ §1.11.
  6. Jag har alldrig hört talas om detta iaf.Men om skärmen har stått på länge, så kanske den är för varm. Då kanske pixlarna i skärmen härja. Eller så kanske ni har nått virus i datorn. Kan du ge lite mer fakta. ?!
  7. Du kan ju ladda ner fuska.se trailer, som gör att du kan fuska. >>LÄNK<<
  8. Programmet, kanske inte stödjer det system du har, eller så är den för gammal. Inte för att jag vet vad det är för nått programm da men de flesta funkar bäst i XP. Eller så är det nått fel i det, så datorn inte kan läsa av det.
  9. Lyssnar mest på Radio X, det är bäst låtar på den kanalen.
  10. Är inte det typ som kontainer som man lägger kläder i som skänks till fattiga barn i andra länder, dom brukar väll stå vid andra stationer typ för förgade glas å sånt. ?!?
  11. Matte prov- 30/60= G Kemi prov - 20/56= IG. Musik prov- 50/50=MVG. Allt detta på en vecka.
  12. Jag har inga korta dagar 08.00- 16.20. Alla dagar :cry: Eller jo på fredagar så är det 08.00- 15.00.
  13. Haha, men det är nog fejk...Eller så är det på riktigt, men om det inte är fejk, så skulle det vara lite.... Ja ni vet.
×
  • Skapa ny...