Hoppa till innehåll

splinter cell

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

splinter cell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. är det någon som vet om man kan få alla bilar någon gång i spelet för att jag vet att man kan få några bilar gratis men är det så att man måste köpa dom andra eller måste man köpa en och en? Har man råd att köpa alla bilar? :huh:
  2. Jag undrar om det finns några fusk som FUNKAR TEX: Oädligt med pengar Låser upp allting Snälla :rolleyes:
  3. Jag undrar hur man skal göra på ett uppdrag där man ska åka till någon park och göra ett gäng på ö numer 3. Men hur gör man? :blink:
  4. du måste fÖrst fÖrsÖka att ta did up till en vakt fÖr att ta hans vapen. Inann du bÖrjar spela tryck: upp,ner,vänster,hÖger,trekant,upp,ner,vänster,hÖger,fyrkant. då får du nämligen fullt skott till alla pistoler och sen är det bara att gå upp till den hägsta våningen och skutta honom. ;)
  5. Jag behöver hjälp med en bana på James Bond där man ska in i ett hotell och ta en chofförs kläder till ett bill race men jag blir jämt upptäckt. Snälla någon som kan hjälpa mig :unsure:
  6. Jag behÖver hjÄlp till ett uppdrag dÄr man ska dÖda två generaler men den ena rymer jÄmt snÄla non hjÄlp mej :unsure:
  7. Jag undrar om det finns koder till hitman i så fall kan la nån skriva dom till mig :D
  8. Jag behöver hjälp till en bana där man ska rädda två gisslan. Men jag vet inte hur jag ska göra. Så kan inte nån vara snäll och hjälpa mig. :unsure:
  9. Det här är när man är på Staunton island där man ska spränga massa korv kiosker i Staunton Island. Men jag vet inte hur man ska göra? Snälla nån HJÄLP! :unsure:
×
  • Skapa ny...