Hoppa till innehåll

1Master1

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1Master1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. någon som har fått diplomet av att ha alla Pokémon? jag har alla förutom mew, Entei som jag aldrig kommet hitta, celebi, samt totdile och uppgraderingar, och bayleef eller vad den heter samt uppgraderingar.
  2. bra tack! jag har 2 torough av någon kostig anledning, 1 har utvecklats till hitmontop. förresten, var det meningen att ägget man fick skulle utvecklas till togepi? om det var det så utvecklades mitt ägg till torough..
  3. jaså det gör dom? inte på crystal! dom börjar springa runt när man kanske en gång mött den/dom, och missat att fånga dom. annars sitter dom stilla på sina ställen tills någon hittar dom. och som jag har sagt i ett annat forum, jag har HITTAT dom på samma ställe 2 ggr i rad, route 44 och gräset i goldenrod city! men om dom nu springer runt så är ett av ställerna där raikou kommer till, gräsplätten i route 44. kolla på pokédexen hela tiden tills han kommer till stället. för varje gång man kollar pokédexen har raikou bytt ställe.
  4. jag har testat med alla jag har, har inte hittat något än!? jag trodde först att det var crunch, men det var det tydligen inte..
  5. dragonair är juh en drake, som utvecklar till dragonite, eller dragon scale kanske inte behövs för att dragonair ska utvecklas?
  6. direkt när man klarat mohogny gymmet ringer prof.elm, eller hur? han säger att team rocket tagit över radio tower i goldenrod city, flyg dit och fixa problemet och när du kommer tillbaka till clairs gym är hon där, sen ska när du klarat det ska du till grottan bakom dig och hämta en item.
  7. men när det gäller ILEX, finns det inget annat sätt att fånga celebi på? för det går juh typ bara på den japanska versionen?
  8. blommor....? men om man tittar på dom äldre är det diamanter..?!
  9. på vilket spel? gul, röd, blå, grön?
  10. jaja, någom som kan något avlägset uppdrag man kan göra om man annars spelat klart storyn?
  11. men jag har gul också, som om bara någon visste var psywave fanns där kan jag ficka över det till crystal
  12. du vet i t.ex newbark town, ser man på gräs plättarna röda saker som snurrar
×
  • Skapa ny...