Hoppa till innehåll

oOlillajagOo

Medlem
  • Antal innehåll

    73
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    hm...^.-

oOlillajagOo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag har klarat ut FFX typ 3 ggr men jag får aldrig New Game +. Jag har kört om sista bossen typ 20 ggr (jag har blivit himla effektiv på den =) ) men sen när eftertexterna är slut kan man inte spara, om man restartar Ps2 så är det inte sparat att sista bossen är avklarad. Då kör jag om sista bossen och väntar tills eftertexterna e slut men där är det en återvändsgränd. Man kan inte trycka R1,R2,L1,L2 + start för då är det inte sparat. Detta forsätter in i evigheten. Kan nån hjälpa mig?
  2. 1. på white mushrooms kan du se att dom gör typ som charader. Du kan gå in på www.ffextreme.com där finns svaren på när du använder vilken sorts magi. 2. Japp, det är en slump. men om du vill och kan så kan du ta equip på goofys eller nån annans ability (kommer inte ihåg vad den heter just nu) som gör att du får ovanliga saker oftare. 3.Det var år och dar sen jag spelade KH men som Rowyn säger, vänta tills DS89 kommer. Han kan nog hjälpa dig bättre än vad jag kan ^^
  3. Mitt är nog KH, FFX + FFx-2 xD Lite för många kanske men men... :visslar:
  4. Typ resten av final fantasy... Dom e hur bra som helst! Kanske Ratchet and Clank? välj själv ...╬ ~Stavfel -.-' ~
  5. Kingdom hearts är ett av det bästa spel jag har spelat! det är jättebra! Soryn och allt det är bra. (grafiken är reko, men bäst i filmerna :D)
  6. En gameshark är ett sätt att fuska på PS2. Man skriver in en massa koder och så. Man kan köpa det på internet eller i affärer, men det är ganska dyrt.
  7. En tandkräm med slipmedel i, det känns som sand typ. Smörj in undersidan av skivan och gnugga försiktigt ett tag. Skölj bort och torka av. Klart!
  8. Jag har på PS2: Harry potter och hemligheternas kammare The sims FFX (äger!) FFX-2 (äger!) Burnout Sagan om ringen Klonoa 2: lunateas veil Kingdom hearts (äger!) World Rally Championship 3 Rayman 3 På Nitendo 64: Zelda, Ocarina of time Donkey kong Diddy kong racing Mario party 2 Mario party 3 På PC: The sims The sims makin' magic The sims Unleashed The sims 2 Theme park inc. + 30 st spel som jag inte orkar räkna upp :P
  9. FFX (Final fantasy 10) är det bästa spelet som finns! Musiken är underbar!! Filmerna är otroliga och storyn är den bästa av allt jag har spelat! FFX-2 är också jättebra (har klarat ut båda :P) och jag tänker köpa alla spel i serien :D
  10. Jag har klarat hela spelet men när eftertexterna har rullat förbi står det bara ~The End~ och sen startade jag om spelet men det blev inget New Game +.... varför inte?? :angry:
  11. Nej, det är fel. Man ska inte följa den färgade linjen utan det är den linjen man har gått.
  12. FFX musiken ÄGER!! :D Det är så härkigt att spela till dom låtarna. låtarna på filmerna är ochså jättebra!! (har ni klarat ut FFX så hjälp mig!! :P)
  13. Du måste öppna porten till slottet. det gör du om du kommer med hissen och går direkt till vänster, tar hissen ner och så vidare...
  14. hur klarar man av den allra sista bossen? den bara gör curaga hela tiden.... :angry: nån som har någon aning?
  15. tack så mycket!! verkligen shysst! B)
×
  • Skapa ny...