Hoppa till innehåll

Leon

Medlem
  • Antal innehåll

    147
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Leon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Goddag, undrar bara om de gratis 30 dagar jag får när jag köper WOTLK kan läggas till på mitt gamla TBC-acc? Riktigt förvirrande! :cry:
  2. Tjosan! har kollat på filmer och lst recensioner om the simpsons game. Det verkar vara ett bra spel, men jag testade det hos en kompis idag. På hans tv var alla svarta streck alldeles pixliga. I och för sig hade han en wide-screen-tv, men jag undrar hur grafiken blir om man inte har det? Jag har sett filmer på internet och där ser cel-shadingen jämn och snygg ut. Kan någon berätta hur grafiken är om man inte har en wide-screen tv? Man vill ju inte köpa ett spel vilkets grafik irriterar en... :lol:
  3. Jag vet... men när hon har ca 1/4 livremsa kvar, blir hon odödlig typ. Då måste man casta spells på grytan och jag glömmer alltid vilka spells man ska casta.. annars ä hon lätt.. :lol:
  4. Okej, då frklarar jag båda spelen då... Nej, som de andra killarna sa.. börja med att skriva VAD du vill ha hjälp med... <_<
  5. Var det '2008' jag skulle lägga märke till.. hoppas spelet kommer då, men vi kommer nog att bli besvikna :lol:
  6. Kurt Ziza, Phantom och Ice Titan! Men jag tycker oxå att Ursula e omöjlig, jag vet att det låter som om jag är en liten n00b men om man har glömt hur man klarar av den bossen är den omöjlig! :lol:
  7. Den coolaste karaktären är leon, punkt slut :lol: Nej den absolut coolaste karaktären är mushu! (KH2)
  8. Nu är dert så att jag gick upp tidigt för att spela itt nya spel Lotro! Men så står det när jag ska starta att det är maintenance-dag och då undrar jag när spelet kommer igång gen och när servrarna inte längre ligger nere. Vill gärna veta! :D
  9. Leon

    Oblivion

    I lá skog! :)
  10. Leon

    The Elder (4)

    Men, på Pc är det bara att trycka på § och skriva: advskill security 200. Då får du en relativt hög security skill och du kan enkelt "picka" ett lås. :D Var tvungen att göra edit för jag hade så mycket stavfel! :)
  11. Oj oj oj, det här låter ju bra Gripen! :D Om jag förstår det rätt är det ett bra spel som är värt att köpa. :cool: Om jag köper spelet kanske jag kan adda dig till friends-list (om det över huvud taget finns) :gitarr:
  12. Nu är det så att jag har ett par frågor! :ph34r: Kan man ha riddjur (mount) eftersom det ser ut som om världarna är mycket stora, utmattande att springa :D Hur är det här med monster play? e det roligt och kan man med monster gå upp i lvl och få ny armor osv. Men sen undrar jag också vad den högsta lvln är? Jag tror jag har hört att det är lvl 50 som högst! :) Finns det instancer då? Tack på förhand // leon :gitarr:
  13. Ringen expanderar ganska mycket om du skapar ett armory, (hus där man skapar arméer) om det nu heter så :D
  14. Leon

    Simpsons Hit & Run

    Det är ett roligt spel faktiskt! :D Jag vet var superbilen på lvl 6 är om du vill veta, de e bara att säga till! :gitarr:
×
  • Skapa ny...