Hoppa till innehåll

Fre

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Fre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. WASD menar du att man kan joina europe nu?? för dom hlr väll fortfarande på att betatestar?
  2. Fre

    Maple Story

    Själv pallar jag inte att vara Cleric.... jovisst dom är dom viktigaste spelarna i ett party men jag orar inte stå och buffa/heala ist för att göra massa nice damage ;) Moberg vad var din Cleric för lvl? och hur gåre med din mage Filiandor? btw vet ni om man kmr kunna föra över sin gubbe till maple europe när det kmr ut? kanske för en summa pengar men men.. det är det kanske värt?
  3. Fre

    Maple Story

    G4A 60% går la på minst 3m? iaf på aquila
  4. Half-life,Half-Life2,cs osv..... Call Of Duty 1,2 GTA VC,SA UT,2003,2004 Alien VS Predator 2 Red Alert (old school =D) Worms armagedon Star Wars Jedi Knight Jedi Academy. Maple Story.. inte på skiva men endå :P lite mer randoms men orkar inte kolla....
  5. Fre

    Maple Story

    Moberg klart du ska göra en F/P jag kan hjälpa dig med speccen (om du vill)men när du blir en lvl 60+ börjar det gå lite segt... :P men sen äre ju bara 10 lvlar kvar tills man tar 3rd job och får lite nya niciga attacker ;)
  6. Fre

    Maple Story

    WASD Det står ju på sidan att dom ska hålla på tills den 27de juli eller nåe liknande.... Står jue även att man inte kan registrera sig förns betan är slut... Det är la bara att vänta :P
  7. Kostar inget om man ska lira på Sea..... A-Cash kostar derimot precis som på alla andra servrar....
  8. Fre

    Call Of Duty 2

    Lirade det lite då och då tog säkert en 7- 10 timmar :P självklart körde jag på veteran :D
  9. ööj hawaii lirade du någon random public på d2 igår? btw när du "sparat" demot tex "ace1" så skriver du i konsolen "wievdemo ace1" sen drar du igång gamecam,fraps eller nåe shit så kan du göra en nice liten film ;)
  10. Fre

    Maple Story

    Antar att du försöker joina MapleEurope, om du läser det som står när du ska regga dig ser du att dom inte låter någon regga sig längre förns dom är klar med beta testningen. Du kan annars joina MapleGlobal där kan du nog registrera dig. ;)
  11. Fre

    Maple Story

    Jag anser att Fire/Poision är mkt bättre än ice eftersom på de lägre lvlarna (30-70) Har dom mkt bättre ställen att expa på, dom tar mer i damage än ice till en början men vid 3rd job får ice mage en bra attack 170 basic att och den starkaste fire mage har då är 150 basic att. Det vill säga att det kommer gå mycket snabbare om du kör med en fire eftersom det finns så många is monster. Poision är värdelsöst som Moberg sa, till en början men när man blir 120+ så tar den ca: 1000 damage per sekund och det är inte doligt, blir ca 40 000 damage eftersom den "bara" varar i 40 sekunder. har en lvl 62 F/P och en lvl 40 I/L en kille i min klass kör med en ice/light lvl 49 och han har startat med sin Assasin bara för att det gick så segt att expa. Go fire =) Funderar du över att bli cleric så ska du tänka på att du inte kmr ha några bra attacker, du kommer få springa runt och se farliga ställen i party med duktiga spelare som är flera lvls högre än du, Dör dom whinar dom som f*n på dig(maby xD). Det kan ju vara kul att se när dom springer runt och tar 7k damage medans du bara tar 1.5 :P Men jag gillar folk som är Clerics för då slipper man ta pots hela tiden ;) Ta en liten funderare över det där och hoppas jag inte var för sen att svara :P Good Luck 4 you
  12. Fre

    Maple Story

    har en lvl 62 Fire/posion använder väll alla 58+ equip, scrollad cromi köper snrt en evil wing. Guild - RoyalGuardz Spelar på Aquila (maplesea)
  13. Om du vill ha a-cash kostar det ;) kan du köpa dig ett djur eller 2x exp card
×
  • Skapa ny...