Hoppa till innehåll

Jellyfish

Medlem
  • Antal innehåll

    787
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Götene

Jellyfish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jellyfish

    Moderatorer

    Admin: Übermensh Moderator: Übermenshens närmaste män/kvinnor Medlemmar: Mensh Xade: Ündermensh
  2. Jellyfish

    Barnprogram, Förr?

    Turtles Darkwing Duck Luftens Hjältar Räddningspatrullen Bumbibjörnara Doktor Snuggles m.m Då gick det bra barnprogram på TV. Nu är det bara skit...
  3. Jellyfish

    Timmy Från Sp

    South Park är bra, smart och roligt. Ofta ser man politiska program som är härligt Anti-USA. Bla. långfilmen. Trey Parker och Matt Stone regerar, se även deras senaste film "Team America."
  4. Jellyfish

    Religion

    Xade. Tänk dej in i det här. Vi sitter i en matsal. Jag hann inte ta lika mycket mat som du, så när jag har ätiit upp mitt är jag fortfarande hungrig. Du håller på och äter och är typ mätt. Ger det mej rätten att gå fram och vräka ner dej, spöa dej lite, och sedan ta din mat, och sedan hävda att jag gjorde det för din egen säkerhet? Hoppas ni förstår liknelsen mellan USA-Irak.
  5. Kommunismen vill inte att alla ska vara rika, kommunismen skulle vill att alla ska vara lika rika, eller lika fattiga. Det viktiga är att det finns en klass, och att ingen förtrycker någon annan.
  6. Jellyfish

    Usa

    Ja, all heder åt amerikanarna i ww2. Dom var en stor del till att Nazistern kunde besegras. All heder åt USA, England, Sovjet. Mycket bra jobbat av dessa tre länder. Vad jag menade var att Japanerna bombade en krigshamn, inte en civil stad. Därför var det väldigt onödigt att bomba civila städer, där allt oskyldigt folk bodde. Särskilt med atombomber. Nog för att japan var jävliga och vägrade ge upp, och dessutom dödade ca. 30.000 kineser av ingen märkbar anledning, så behövde man väl f*n inte blasta iväg en j*vla atombomb? Att japanerna var svin för 60 år sedan är väl ingenting som dagens japanska barn som föds ska behöva sota för? Tror du missuppfattade mej lite, ville verkligen inte klanka ner på USA:s krig mot nazismen. (Även om dom inte gjorde ett piss förrns Pearl Harbour bombades.)
  7. Jellyfish

    Usa

    USA är det enda land som någonsin använt kärnvapen i krig. De släpptes två bomber över Nagasaki och Hiroshima. Två civila städer. Än idag föds barn och dör inom ett år pga av den bomben.Nog för att japan var med på nassarnas sida, men japan bombade bara en amerikansk krigshamn, ingen civil stad. Det visar redan här hur omoraliskt och vårdslöst USA beter sej.
  8. Jellyfish

    Gud

    Jag konfirmerade mej inte, men varför inte? Kyrkan har sedan länge sugigt ut folket, dags att utnyttja och suga ut dem. Annars så kan man ju göra som jag, bojkotta skiten. Bojkotta röv-kyrkorna.
  9. Jellyfish

    Big Bang!

    Lite grann, givetvis. s*tan uppmanade dock Adam och Eva att ifrågasätta, äta av äpplet, och gå lite emot diktatorn Gud. En rebell egentligen. Ska dock tilläggas att jag inte tror att Gud, s*tan, adam o eva o all sån skit finns eller har funnits. Det var mest ett sätt för att visa min avsky mot den korruppta kyrkan.
  10. Dom vill att världen ska vara som dom. Om någon sätter sej upp, så bombar vi dom. "Ingen får ha kärnvapen utom vi!" Dom är kapitalister. Folket är grundlurat, men inte heller det förstår folket. M.m m.m
  11. Green Day, ett av mina favoritband. Dock så har jag nog inte möjlighet att gå på den konserten...
  12. Jellyfish

    Religion

    Proletäriatets diktatur, det är bra grejer. Det klingar vackert.
  13. Jellyfish

    Partierna

    Ett bra exempel på viken kass mansuvenistisk värld vi lever i. Därför kan det aldrig skada med ett parti som FI.
  14. Jellyfish

    Gud

    Jo, jag vet. Har läst cirka 3 böcker uta den nuvarande Dalai Lama.
×
  • Skapa ny...