Hoppa till innehåll

rikke

Medlem
  • Antal innehåll

    1006
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    nacka ftw :D

rikke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ja jag bor i nacka, dårå? :P

  2. Bor du i Nacka?

  3. nästan 100 views å bara 2 svar :( oj blev en dubbelpost sry
  4. funkade inte heller :/ står bara att formateringen inte slutfördes :o
  5. tror du jag vill ha ett "brute force" liknande program om det fungerade?
  6. jo nu är det så att jag har ett sandisk micro 1GB som jag behöver blåsa helt. det är lösenords skyddat men lösenordet finns ej längre kvar i min hjärna. så, är det någon smart själv som vet något brute force liknande program som verkligen blåser minnet totalt? allt ska bort det är FAT, eller FAT16 som det kanske heter :)
  7. rikke

    Datafel, Fryslagg

    har du fått det att funka nudå? ja hittills fungerar det :P dock kan jag inte installera sp3 och andra uppdateringar. men inget jag lider av :P
  8. rikke

    Datafel, Fryslagg

    har precis samma problem. det är nog mjukvare fel. jag sket i å installera ati drivrutinerna för moderkortet då jag har nvidia. sen inte sp3 å vissa updateringar. va dock tvungen att blåsa datorn, sen satt jag å gjorde återställningspunkter innan alla nya drivrutiner samt windows uppdateringar.
  9. ok. har testat både den man fick med å laddat ner den nyare, men ingen skillnad :/
  10. vadå inte funkar till xp, är du helt skön lr? har kört det innan. kan skriva upp exakt vad som ingår i datan min ikväll eller imorgon bitti :) sitter vid en fekke dator nu :P har testat med ett annat sämra kort som borde funka, men samma fel. eller asså :P båda ska funka ^^ i guess UPDAJT! se sida 1. setup på datorn.
  11. till ena ja. xp 32 bit. läste att det kan funka om man uppgraderar till vista pga att allt e gjort för det men har inte råd å köpa.
  12. ah men lixom, som tex motop då. jag kör 2 varv förbi samma ställe, sen på 3:e börjar det lagga :S
  13. har kollat jämfört alla drivrutiner och jag har de senaste. ska testa å av installera alla å ladda hem ist och se om det blir någon skillnad allting sitter fast, det går inte varmt och har alla drivrutiner :s ska som sagt av installera alla å fixa dem senaste från hemsidorna även fast det står att jag har de senaste. angående psu:n så funderade jag på samma sak. bör ha ca 500W. men jag tog bort alla fysiska enheter förutom grafik kort och en hårddisk, men det blev samma problem :/
  14. rikke

    Bygga Data

    asså, för att veta vilket moderkort som passar i vilket chassi ska du helt enkelt leta efter atx, eller mini atx :) vanligtvis så är både moderkort och chassi anpassade för atx, och det är det du bör ha:)
  15. samma med alla, allt ifrån counter-strike, till motogp 07, å flatout. blir exakt lika dant : O gjort, blir samma problem ändå :/ det skumma e att det funkar jätte bra i typ 5 min max, sen börjar det hålla på å frysa >_X'
×
  • Skapa ny...