Hoppa till innehåll

MilliamFh

Medlem
  • Antal innehåll

    376
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Min mamma

MilliamFh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Haha finns många idioter på nätet ska la säga, Men men.. 11 år skräp? Du är säkert en snubbe som sitter framför wow och tror du är tuff. och det tror ju verkligen inte du ;) Han har rätt CS suger och kommer alltid att göra! Spara er tid jag spelar inte ens wow ;)
  2. känner igen den med men kommer inte på namnet :/
  3. Level 70? första gången? Vad menar du? om det är första gången han är i lvl 70
  4. Har provat det, men hitta inget roligt med det ...
  5. HA! :lol: Ska nog prova spelet någon gång då jag bara provat L4D1 Du vet väl att han skämtade va? Ja? Vad gör det? vill ju ändå prova speler ;)
  6. BLABLA BLABLA http://img263.imageshack.us/img263/8538/dumjvel.png Vad vet du om dom inte hade något stativ eller liknande med sig till kameran? Visst ska inte säga att du har fel, men titta på filmer så ser du att den verkar bara lite tygre än vad ett stativ väger. Säger inte att RPG är äkta då dom tydligen var på en inspeling av någon film.
  7. Den tråden ska man ju ladda upp bilder på sin TV, dator och spelkonsoler, här ska man ladda upp bilder på sina spel och spelkonsoler... även fast en sak är det samma så är det ju inte exakt lika dana trådar ;)
  8. Men du kan ju gissa vilken typ av spel det är ;)
  9. Blackbox ? :( tänkte det samma... även om det brann eller slogs i spillror när den kraschade så måste det ju finnas något man kan rädda av den, om man nu ens hittar den :huh:
  10. HA! :lol: Ska nog prova spelet någon gång då jag bara provat L4D1
×
  • Skapa ny...