Hoppa till innehåll

Pedemaster

Medlem
  • Antal innehåll

    172
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    min mammas mage

Pedemaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har redan Ad Aware men den fastnar i mitten. Viruset har typ hackat sig in i mitt Ad Aware. Och jag skulle också vilja svara på vad Desajn har skrivit. Jag har redan Firefox och man kan se det på bild 2. Men jag ska se om det funkar att fixa det med det ni har skrivit. Och Garone, det är helt onödigt att omformatera datorn på ett sådant tillfälle. Men jag ska se om det går att fixa med det ni har tipsat om. Tack :)
  2. Detta kommer upp efter att ja tar bort rutan:
  3. Pedemaster

    Jag Har Virus!

    Hej jag kör på Windows Vista. Jag hade fått några virus som jag fixade som t.ex reklam virus och lite annat. Men efter att ja tog bort virusen så kom en ny från ingen stans! Varje gång ja öppnar något från den här datorn eller när ja söker och skriver en bokstav så kommer det upp en ruta där det står att ja har fått trojan fast datorn hittar inget och det här viruset har datorn inte hittat. Jag har sökt med Norton, NOD32, Ad-Aware och Uniblue. Men datorn hittar inget. Kan ni hjälpa mig? Och efter att ja tar bort rutan så kommer en internet sida upp. Där det står lite saker. Här är bilden:
  4. Hej. Jag har GTA Vice City på skiva. Jag har klarat ut San andreas och spelat alla andra Gta spelen. Men nu när ja har Vista så går det inte att köra Vice City. Är det verkligen så att Vice City inte funkar till Vista?
  5. ok någon som vill också säga vilken frukt som är godast?
  6. Mmm tänkte inte på granatäpple. De är goda.
  7. det blir tråkigt om det blir så. För att då blir det samma lag. Asså inte som förra em asså det blir vm repris. tråkigt.
  8. 12 är ingenting. Jag har kommit till 80 något.....
  9. ok. Jag har två stycken. Ananas och vattenmelon.
  10. Jag hoppas iaf att sverige vinner :) men för det mesta så tror jag att det blir Frankrike
  11. vilken frukt är den godaste som finns enligt er?
  12. Playstation 1 är det gammlaste jag har.
  13. ok. Kunde du inte bara sagt så från början. Tack.
×
  • Skapa ny...