Hoppa till innehåll

Mosa1nagant

Medlem
  • Antal innehåll

    900
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    ehhh...?!?!

Mosa1nagant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ok, tack för snabbt svar, allt är bra med min PC utom grafikkortet, jag kan inte ens köra SC2 på medium. Bara en fråga till, hur visste du vilka grafikkort jag kunde ha? Finns det nåt man kollar på? Skulle vilja lära mig det, även om det inte är svårt. Tack för tipsen iaf, kommer nog köpa GTX570 om det verkar bra.
  2. Skönt att dom nerfar 71~80 exp, det är så extremt tråkigt, jag har minst 2 chars på level 71~74 eftersom lusten att levla bara försvinner. Skönt att se destro får en efterlängtad buff för warlocks också.
  3. ATI Radeon HD 5570, ganska uselt grafikkort. Spelar det nån roll nu när jag vill ha en annan?
  4. Hej. Jag har länge tänkt på att uppdatera mitt grafik-kort, men jag vet inte vad jag ska kolla efter så att grafik-kortet "passar" min dator, dvs. att den funkar. Intel® Core i7 CPU 860@ 2.80 GHz 6 GB ram. DDR3 64-bit OS Jag vet att jag förmodligen kommer att behöve uppdatera mitt nätagg, jag undrar om ni kan ge mig förslag på vilka grafik-kort jag kan skaffa, den får kosta cirka 5000 men den ska kunna klara av battlefield på minst high eller medium (ultra är dock det jag vill).
  5. Mosa1nagant

    Rökning

    1. Röker du eller har du testat? Nej, och jag kommer aldrig att göra det. 2. Blir du störd när andra röker, på gatan till exempel? Ja, jag blir störd av folk som röker på gatan osv, som astmatiker så blir det väldigt svårt att andas när jag är nära cigarettrök. 3.Tycker du att rökning ska förbjudas? Jag, rökning ska förbjudas, det är giftigt och så kan det ge bestående skador, lugncancer, osv. 4. Om rökning hade uppfunnits idag, tror du att det hade godkänts? Nej det skulle det verkligen inte blivit godkänt, eftersom det är skadligt för hälsan så är det inte bra, och så förorenar det luften. Folk säger att cigaretter är bra eftersom dom kan slappna av, det är pga av att hjärnan säger att man ska röka, och så blir man avslappnad för att hjärnan fick sin cigarett. Det är samma effekt om man har sex eller tar tynga droger. Folk som röker har ingen sjävlkontroll, och även om dom vet att det är dödligt så röker man.
  6. [share the Pain], en archievement från firelands :P
  7. 5/7 nere i firelands bara förrigår, raidade bara 4 timmar :P Firelands är piece of cake. Hoppas bara hc är extremt svårt, så att inga nubs kan köra det...
  8. Jo, lilla du. Om man precastar före tanken pullar så slösar man ingen GCD, som sagt, en bra tank har threat direkt, men om tanken suger så kan man göra som du säger. Om man inte tycker om att tanken tappar agro så kan man alltid specca affli, affli är bättre än destro och så har affli låg threat i början då affli har en lång "ramp uptime" dvs det tar lång tid innan man kommer igång med dpsen.
  9. Men herregud, det är därför man kastar BoD eller CoE efter Immolate så att man kan kasta Conflag direkt. och om en tank tappar agro pga en conflag så suger tanken. Det betyder inte så mycket vad man kastar först, men det är bra så att man vet vad man ska prioritera, dvs att alltid kasta conflag istället för CB. En mage som crittar 60k borde inta ta agro heller, så värför skulle en 40k conflag ta agro...
  10. Mosa1nagant

    Iwnet

    Kör du eller din kompis med alterIWnet? Jag tror inte att det funkar om han kör med alterIWnet och du kör med vanlig, jag är inget proffs i det här ämnet men jag tror att det kan vara en orsak.
  11. Vi progressade ca. 3-4 dagar. Dock så tog det lång tid från att vi dödade cho'galll, folk slackade.Jag spelar på Dreanor.
  12. Sa jag att de hade något med varandra att göra? Man kan göra CoE i början och sen BoD efter. Jag snackade bara om öppningsrotationen. Jag spelar warlock nu och jag har spelat warlock i 5 år, jag vet vad jag snackar om. Corr behöver inte vara uppe hela tiden, om man kan kasta en incinerate istället för Corr så ska man göra det. Sen fattar jag inte varför du sa att man skulle kasta CB före Conflag... Conflag ger 30% mer haste på 3 casts, dessutom gör conflag mycket mer damage.
  13. Den kan vara bra att spamma på men jag letar efter ett lite mindre tangentbord (den ska ta slut vid enter dvs utan numpad och piltangenter).
  14. Fel, fel, fel, det är Immolate > CoE (BoD om du har andra klassar som kan göra 8% spelldmg) > Conflag > Chaos Bolt > incispam (insta cast / hard cast soul fire för improved soulfire) > Corr när du rör på dig. Du borde sikta på 10% haste i början så att du får en extra tick med immo (conflag).
  15. Tog ner Sinestra på Torsdag... Dragonslayer ftw d:
×
  • Skapa ny...