Hoppa till innehåll

Juppy

Medlem
  • Antal innehåll

    469
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    uppsala

Juppy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. The getaway och FF 10! Båda klockrena köp och fortfarande ett några av mina favo spel!
  2. Jag är rätt säker på att det kommer ett nytt ratchet till PS3. Dom andra spelen har ju sålt så bra så varför skulle dom lägga ner allt nu.
  3. Om man inte går till en riktigt skicklig chipare så är chansen ca 75% att den går sönder när den chipas ;) tänk på det :)
  4. För det första så äger fortfarande PS2 alla konsoler för det sålde flest exemplar i år igen. Nåja med det sagt så kommer vi till själva saken i sig. PS3 är försenat p.g.a att lasrarna i konsolerna är mycket svåra att tillverka och kan därför inte göras i den takt som sony hade planerat från början. Det är även därför som det blev så försenat och så många ex inte fans ue på release dagen som det var planerat från början. Det med att PS3 bara stiger i pris är en bluff priset låg på över 10 000 från början ( vilket xbox också gjorde när det släpptes! ) men det sjönk i pris! Så ni ska vara glada för konsolen har sjunkit i pris med nästan 4000 spänn! Jo just det! En vi kostar ungefär lika mycket som en PS3 om du ska ha med alla 4 kontroller till WII. Efter som varje kontroll par kostar ca 500 spänn styck så får man lägga på 1500 på de 4000 som de egentligen kostar! så ett WII kostar 5500 när man har fått alla kontroller! Som vanligt släpper nintendo konsolen biligt och tillbehören piss dyra! Ha de bra!
  5. Det kommer två versioner på PS3 en dyr version med 60 Gb hårddisk, Trådlöst internet, USB portar dör stick minnen tangentbord etc etc, Den har en silver list som bara finns på den dyra versionen. Och de har en spec färg som gör att man kan se in i PS3:n när solen ligger på den i vissa vinklar. Den billigare versionen kommer ha 20 Gb hård disk, inge trådlöst internet och ingen silver list. Den kommer även ha mindre med USB portar i bak än vad den dyra versionen har. Hoppas det där hjälpte :)
  6. Juppy

    Ps 3

    Till releasen kommer bara 60 Gb hårddisken till sverige. Men med tiden så kommer även den billager versionen på 20 Gb komma hit den med.
  7. köp Dirge of cerberous. Helt klart ägande.
  8. köp Dirge of cerberous. Helt klart ägande.
  9. vet att du sa kanske. och jag säger fortfarande att du antagligen har rätt. och jag sa oxå RUNT 20 banor ^^
  10. Fasen. Jag som förhandbokat det nu. big point att göra det <_< aja gjort är gjort. Tack för infon allihop ^^
  11. Är det någon som har koll på när det släpps här i sverige och till vilken konsol. Som jag har hört kommer det de här året. Men när jag gick in till GAME för att förhandsboka så sa han i kassan att det skulle komma ut till PS3 samtidigt som det släpptes. Stämmer verkligen det? Skulle bli helt förkrossad om det kom ut nästa år till PS3!
  12. Jag har 4 av spelen i serien och en av dom är ettan. Jag sa bara att jag tyckte det lätt mycket med 25 sa inte att du hade fel när du sa det. ^^ du kan ha helt rätt. Men jag tror att det ligger nånstans runt 20. ^^
  13. Om du har San andreas så kan det där ljudet bero på det. Eftersom San andreas är så krävande för PS2:n så laddar den konstant. Vilket gör att smörjfettet på de gängor som lasern åker på nöts bort. Detta gör att spelet hänger sig ibland eller bara låter förjävligt. Enda sättet att lösa detta är att öppna skiten och läga på lite hud salva eller nått annat lätt glidet material! Ett litet tips till dom som har/ tänker köpa san andreas ;)
  14. japp webhallen.com har billiga spel.
  15. Juppy

    Nfs Carbon

    hahahaha nö det e bara ett namn. Man kommer kunna ha mer bilar lite nya spel modes och äldre bilar. Så du kan köra lite gammaldags. Inte helt säker på att man kommer kunna modda spelen som i Underground spelen men antagligen blir det så. :cool:
×
  • Skapa ny...