Hoppa till innehåll

Vomiteye

Medlem
  • Antal innehåll

    152
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sovjet

Vomiteye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag måste spela på original fast jag ändå har en helt ok dator. Har 1k ram-minne och ett ok grafikkort. Kan spela spel som WoW och CS utan problem.. Någon som vet om detta går att fixa?
  2. är lvl 39. Vilken skill ska jag träna upp för att tjäna pengar eller vilket sätt ska jag använda?
  3. Aa en anledning att köra på honom är just namnet ^^ gubben skapades typ 2002 av min storebror, fick den av honom när han va typ 12 så den har varit med ett tag :)
  4. Pk Polly.. Det blir haron som jag kör på tror jag. Han är trots allt mitt main och lättast att tjäna pengar på.
  5. Jag har ett dilemma.. Det som jag tycker är roligast med RuneScape är att PKa. Därför vill jag satsa på ett account som e bra att PKa med.. Jag har flera olika gubbar och jag vet inte vilken jag ska satsa på och vad jag ska göra den till för PKare.. Finns ju massa olika som sagt, range/mage, pure g mauler, TankRanger etc.. Så vilken gubbe tycker ni att jag ska satsa på och vad ska jag göra Den som kommer först är mitt main och den är alltså lättast att tjäna pengar på. Men den kommer också bli mkt dyrare i drift om man säger så. Vad tycker ni? Laddade först upp en fil men den verkade inte funka så jag kopierar från word istället. Haron - Combat LvL 89: Atk 74, def 72, str 72, hp 75, ranged 73, prayer 47, Magic 62. Pk Polly - Combat LvL 38: Atk 40, def 1, 40, hp 37, ranged 1, prayer 25, magic 1. Merico - Combat LvL 47: Atk 40, def 20, str, 47, hp 40, ranged 1, prayer 29, magic 1. Mr Mentor360 - Combat LvL 67: Atk 40, def 50, str 50, hp 67, ranged 76, prayer 1, magic 55. Vilken ska jag satsa och köra vidare på? Vad ska jag göra med den? Jag tvivlar på att Haron kan bli en bra PK-gubbe överhuvudtaget om jag inte drar 99 range/mage vilket jag absolut inte pallar. Men jag är också ganska sugen på att bara spela på den som ett main account o helt enkelt försöka fixa så bra grejer som möjligt, o bli 100+ i combat lvl, men det tröttnar man på.. Pk-Polly tänkte jag kanske göra till G Maul-Pure med rune c’bow eller ancients. Merico kan bli Initiate-pure med dds och whip eller kanske zerker pure med 45 defence. Mr Mentor360 har ett fel.. 50 Defence. Hade han haft 40 så hade jag inte tvekat, då hade ja kört på honom till 100%. Frågan är hur mkt 10 defence lvls förstör? Det är trotts allt bara 2-3 cb lvls.. Jag kan säga att jag inte tänker göra om Mr mentor till en tank med 70 defence eller något för isåfall kan jag lika bra göra de på haron. Det jag hade tänkt me denna gubben är att stanna på 50 defence och träna upp min magic mer o fixa ancients + träna min range såklart. Då blir det som en Range/mage hybrid med 50 defence. Jag tror ändå det kan funka men det är ert val att säga va ni tycker.. Mina_RuneScape_gubbar.doc
  6. Japp. Banker kommer typ säga : 1 gp in drop party in falador! xD Varför 1gp om man droppar 1 mille? Kan man verkligen lita på en F9?
  7. Haha, det går inte. FAN VA FATTIGT.. Så nu måste man tjäna sina pengar med varje enskild gubbe?
  8. Duh, om inte tank så gör en ny gubbe. En bra range PKer kan ju ha 40 defence och sen 80+ range eller hur? Grejen är att han har 50 defence vilket ger 3 extra cb lvls, är det verkligen värt att träna om range helt från början och dra 70 range för tredje gången på en helt ny gubbe? Ganska drygt säger jag men är det värt det så..
  9. Exactlyyyy Okej lyssna. Grejen är att jag har en main som är lvl 90 något. Han har 74 range o 72 defence. Så jag tänker inte göra min gubbe med 50 defence till en tank, och jag kommer inte heller palla dra upp range lvln mer än till 85 tror jag. Jag kommer alltså låta defence lvln stanna på 50 men range lvln gå upp till 80-85. Tror ni det kan funka eller kan ja lika bra göra en ny gubbe? Felet är att han har 10 defence för mkt..
  10. Jag vill ha en bra PKer och jag har ett acc me 50 defence, 76 range. Frågan e om jag ska göra en helt ny gubbe med 1 defence och träna om alla range lvls från början? Hade denna gubben som jag har nu haft 40 defence så hade ja inte tvekat att fortsätta på den men det känns som att den e förstörd pga de 10 defence lvlarna extra.. Så vad tycker ni jag ska göra? 10 defence lvls är 2-3 combat lvls. Min gubbe är nu i combat 66.
  11. Någon som vet varför dom tagit bort de två roligaste grejerna i runescape? Jag slutade spela RS för ungefär ett år sen då jag loosa 35M.. Jag har börjat bli intresserad nu igen men ser till min förvåning att massa grejer har ändrats. Någon som vet anledningen till att Wildy o duel arena är borttagna? :S Det är också skitdåligt dedär me att trade har blivit begränsat.
  12. Ehh..? Sorry då men blir frustrerad när ni tror att jag inte ens försökt! Har sökt inne på CS jättemånga gånger och gått igenom listan från början till slutet. Har inte hittat någon server med superhero och det kanske låter konstigt men det är sant. Har verkligen gjort allt.
  13. Kom igen nu för h*lvete! Tror inte på att jag är den enda som kör superhero på hela detta forumet...
  14. har redan testat dedär och ingen av servrarna funkade! På de flesta stod de att den som hade servern använde en äldre version blablabla..
×
  • Skapa ny...