Hoppa till innehåll

wubo

FuskaVIP
 • Antal innehåll

  1659
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  5

wubo vann senast dagen på 21 April 2017

wubo hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

20 Neutral

Om wubo

 • Rank
  #8 Forumit

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste profilbesökare

218285 profil visningar
 1. Då var det jul igen då :). Jag kan dock inte bidra med någon önskelista, men God jul på er :)
 2. Vad bra att det blev en vit påsk istället ;)
 3. Pocket Politician och Egg inc. Gött för det spelar av sig själv.
 4. Önskar detsamma och lite snö. Det är så pass sällan hela familjen träffas allihopa samtidigt. Även fast vi bara är fem personer så händer det bara 2-3 gånger per år.
 5. Gigabyte P34W V3 och en låne-dator från skolan: HP ZBook 15 G3.
 6. World of Tanks - 35 300 strider, där en strid i snitt tar 6,5 minuter plus den tid innan det börjar och när man väljer vagn, typ 1 minut. 35 300 x (6,5 + 1) = 264 750 minuter = 4 412,5 timmar = 184 dagar Så på de senaste 4,25 åren har jag lagt nästan 0,5 på WoT... :visslar:
 7. Tack! :sorcerer: Nej det är det ju inte, får se om jag hittar på något då med ;).
 8. ... för det är 10 år sedan jag registrerade mig här! Hurra, hurra, hurra! :sorcerer: Dagen till ära så har jag bakat en fin tårta! Med hjälp av rätt kunskap och verktyg kan man extrahera ut det goda i mitten ;) och därifrån väntar många överraskningar ;). Nästa gång jag kan fira något speciellt här blir lördag den 3:e februari 2018. Då har jag varit registrerad här halva livet... Ses då eller tidigare! :lol: Toodeloo! :sorcerer:
 9. Ja det minns man, skrev man 15-20 inlägg om dagen kunde man kanske bli topp-postare det dygnet. Idag skulle man få guldmedaljer i flera månader framöver om man skrev så mycket. Men egentligen behöver man inte gå så långt bak som som 2007/2008. Under 2013 var det rätt så aktivt också, kanske inte så många olika användare men det fanns ju ändå en viss aktivitet. Synd är det. Synd också att roliga avstängda användare, forum och funktioner har tagits bort.
 10. Aha då var jag inte ute och cyklade då. Men allvarligt, betala för fuskamynt? :bah: Zwailion heter nu Zwail, jag köpte föremålet "se andras fuskamynt" och det funkade ju absolut inte. Ingenstans syns fuskamynten. Raz0r hittade jag inte, inget liknande heller. Kanske Razec, khazar, RaXeZ, XezoN, Razerinc eller ZeRoz känns igen? Nåja, Admin får ta och fixa föremålen i affären. Jag har pungat ut 150 fuskamynt nu, jag blir ju helt ruinerad ^_^. Har ju bara 11K kvar nu :cry:.
 11. mmm, topplistorna i sig är jag inte intresserad av. Det var bara så att jag kom på det här med att någon hade sjukt mycket mynt och tänkte att det omöjligt kan vara inskickade fusk och inlägg som gett allt.
 12. Hellu För länge, länge sedan fanns det olika topplistor på medlemmar med till exempel mest inlägg, inskickade fusk och så vidare. Det fanns en topplista för medlemmar med mest fuskamynt och vad jag kommer ihåg fanns det någon med typ 350 000+ mynt. Hur samlade han ihop så mycket mynt? Toodeloo :sorcerer:
 13. Vid "http://.................es/images/0.jpg"tar det stopp. Men det är kanske inte rätt väg ändå
×
 • Skapa ny...