Hoppa till innehåll

waddis

Medlem
  • Antal innehåll

    296
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

waddis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. waddis

    Wii Kontrollen

    Jag hittar inget som heter Wiimote !? // Waddis :gitarr: Jag hittade den.. tack så mycket. // Waddis :gitarr:
  2. waddis

    Wii Kontrollen

    Kan man reglera ljudet på kontrollen eller har den densamma volym hela tiden ? //Waddis :gitarr:
  3. waddis

    Lotro

    Finns det någon ny typ "AddOn" till det nya lord of the rings online ? Så att man kan se kordinater o sånt ? Skicka länk o sånt om ni vet! //Waddis :gitarr:
  4. waddis

    Lotro

    Hej hej. Jag kan inte logga in på LOTRO det nya spelet. Jag kommer till det fönstret där det står update och sånt. Och jag har gjort ett account. Men när jag ska logga in kommer det fram ett felmeddelande. Någon som har haft samma problem, skriv isf hur ni gjorde för att få det att funka. //Waddis :gitarr:
  5. Hur gör man för att koppla ihop sin xbox med datorn så att jag kan få in låtar på min xbox så att jag kan lyssna på dom. Räcker det med en nätverkskabel eller man ska ha något annat ? // Waddis :gitarr:
  6. Det har jag undrar länge.. Vad handar "The Thing" om ? // Waddis :gitarr:
  7. Ett spel som också är läskigt är Oblivion när man går i en grotta o bara hör nått eller nån bara kommer.. Brukar hoppa till då.. :P .. fast.. Jag är rätt lättskrämd :( // Waddis :gitarr:
  8. Kolla här på fuska.se om det finns något. Jag tror att det finns och står vad man skriver in för att fuska. Sen vet jag inte hur man kopierar.. Jag vet inte ens om man kan :P // Waddis :gitarr:
  9. Jag har samma grafikkort och det funkar bra till dom flesta spelen :cool: // Waddis :gitarr:
  10. Det lättaste sättet att få dom är ju att fuska till dom. Men du kan också köpa dom. Om jag inte missminner mig helt så kan man köpa dom hos en alchemist. :P // Waddis :gitarr:
  11. waddis

    Gothic 3

    Tjena. Som rubriken säger så undrar jag om min dator klarar Gotich 3. Jag tror säkert att spelet funkar på min dator men om det klarar sig utan att det laggar mycket och andra stora problem som kan förekomma. För att ni ska kunna svara på detta måste ni såklart veta vad jag har för dator och vad spelet kräver. Här kommer följande. Spelet Rekomenderar. Processor: Pentium 4 3.0 Ghz Memory: 1.5 GB RAM CD/DVD: DVD 8x Graphic Card: 256 MB Free Hard Drive Space: 4,6 GB OS: Windows 2000, XP, XP64 Min dator. Dell Dimension XP Version Intel pentium 2 CPUs 2,80 GHz 2046MB RAM NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) Jag tror att det ska vara det viktigaste informationen på min dator för att ni ska kunna avgöra. Tacksam om någon som är ganska insatt kunde svara. Och om det är så att något är lite för litet ( alltså lite dåligt på min dator) så säg isf vad det är så jag vet! Tack så mycket! // Waddis :gitarr:
  12. waddis

    Hjälp!

    Du har inte bara råkat ändra skärmupplösning på datorn ? Annars får du kanske installera om ditt grafikkort (driversen) // Waddis :gitarr:
  13. BF 2142 // Waddis :gitarr:
  14. waddis

    Battlefield 2142

    Laddar inte ner spel olagligt.. Jag kan säga dig att jag köpte det på OnOff för 399:- idag. :P Om du är intresserad. Jag laddar inte ner något som man inte får ladda ner. Är lite rädd för sånt :P // Waddis :gitarr: NU har jag fixat EA Downloader som min kompis hade gjort och han hade installerat en patch via det. Jag har gjort exakt samma sak men när jag ska installera min patch står det att jag måste stänga av spelet innan jag kan installera den.. Men jag har inte ens spelet igång. Snälla kan nån hjälpa mig. Jag vill kunna spela mitt spel. :( // Waddis :gitarr:
  15. waddis

    Battlefield 2142

    Funkade det sen då eller ? // Waddis :gitarr:
×
  • Skapa ny...