Hoppa till innehåll

Silence

Medlem
  • Antal innehåll

    63
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    somewhere....

Silence's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Silence

    Cool Länk

    drugslordsgames....är det...haha...grym sida, det ni ser när ni trycker på länken...är inte mycket...men...det hjälper mig iallafall... :lol: ..så...tryck på!
  2. Silence

    Cool Länk

    tryck på den här länken, o kolla, hur grym som helst :rolleyes: [bORTTAGET!]
  3. haha...men är inte svenskarna perversa då.... :P ....eller?
  4. det har du rätt i.....hoppa för att kunna hitta den "lilla bit" av hela mixen som man gillar....så.... ;)
  5. lunar är rena s*iten....enligt mig....och det gäller blip också....usch :angry: ...men msn....det är lätt det bästa....
  6. När man ska ladda hem musik....lixom filmer osv. vilket program är bäst att använda....dom jag vet är Kazaa (vilket gav mig virus), Dc++ och WinMX (vilket jag har nu)...men vilket är bäst....många säger Dc...men....alla tycker olika...så...vilket är bäst??
  7. med ":S" menar man att...."typ" man mår illa av det....att man blir att må dåligt vid bara tanken på det...haha :lol: ......typ....och...Günther...att han var svensk visste jag inte :o ....jag menar...Günther med ett tyskt U....att det ska vara ett svenskt namn....hmm.....det var som sjutton :huh:
  8. ne ne ne ne....finns ingen som "äger sönder" Rammstein inte....bara att inse fakta....Rammstein är Bäst :rolleyes:
  9. måste göra det om o om igen....samma ställen....olika job....väldigt tråkigt <_<
  10. håller med....kanske vore bättre om man tog bort dom ur låten....och hade bara Günther....inte för att jag tror att det skulle bli bättre men.... ;)
  11. Silence

    Rally?

    Colin Mcrea 3 e bra....och betydligt bättre än 4;an....
  12. både Teeny Weeny String Bikini och Ding Dong Song är grymma....fast...finns det inga fler låtar från Günther???.....finns det bara dom två???....(kan inget om han, vet knappt vem han är ;) )
  13. va...80 minuter lång Rammstein låt...eller mix...kanske man ska säga...men...ojj :o
  14. så mycke svårare än så är det inte....bara det att man inte kan låsa upp alla "mål"...måste ha vissa job för att låsa upp dom....vilket jag tycker är Extremt dåligt :angry:
  15. vadå...Ramstein....Rammstein heter dom....Ramstein var en flygolycka i just staden Ramstein då....många tror att gruppens namn kommer från just namnet på flygolyckan....men enligt Rammstein dom själv kommer det från ett annat tyskt ord....haha...o vem tror på det :P ....
×
  • Skapa ny...