Hoppa till innehåll

BoGGarN

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

BoGGarN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Saffe e väldigt duktig på sånna här frågor [här får du beröm Saffe!], jag vet... Men asså, denna e väldigt gammal, så, jag vet inte, kanske kan den här redan,;D Förresten, så har jag Saffe på MSN, såklart jag fattar att han e proffsig på sånna här jobbiga saker! }} :evil:
  2. Tjena alla GTA:San Andreas fans! Om ni har svårt för nåt uppdrag, eller om ni vill veta några cheats, så add mig på MSN (([email protected])), men ni som inte hunnit skaffa MSN eller inte kan skaffa, så kan ni bara MSGa mig! Men jag kanske inte är alltid inne på Fuska, så om ni har MSN, MSGa mig då..... Om ni vill se på mina Screenshoots, eller lyssna på GTA soundtack, gå in på min lilla hemsida: (OBS! Denna e Downloads och sånt...) http://www.rockstargames.com/ eller om ni vill komma fortare till screenshoots och movies, så: http://www.rockstargames.com/sanandreas/ här finns också några cheats: http://www.gamespot.com/ps2/action/gta4/hints.html
  3. BoGGarN

    Era Intressen

    http://www.tibia.com/home/index.php?subtopic=news http://www.runescape.com/ De två är mina största intressen: att playa RuneScape och Tibia! Någon som gillar nåt av dem? :kung: Skriv era instressen här nedan för >: :cool: Säg vad era instressen är!
  4. Va`f*n! Min polare har ju redan det! Han har typ alla Fifa...kanske,.. vet ju inte när den första kom....men tror han har alla..... Han har också lika många NHL.... HMM...just det...han har alla! Hans pappa går ju i pension snart, och han har ju samlat också ;D Kan spela vilket jag vill ;>;P
  5. A men vafan! Man ska inte ens försöka byta in nåt på nån sån där affär!! man får ju bara skit för det!! Som mitt GTA: San Andreas e maximalt repig, oh stannar när man kör ett fordon eller på en laddning, men jag har kvar det!! Eftersom om man försöker byta in hel kvaddade spel, så går det som f*n DÅLIGT!Jag menar att du ska spara dina spel!!
  6. BoGGarN

    Någon Som Kan...?

    Hej! Jag har en Ot Server nu, men man måste stäng ned 1.-filen med ett kortkommando:-((vad för nåt?))-:för att när jag ska stänga av min server,så måste man ju stänga ned 1.,men om man bara kryssar ned den, så blir det ju Serv Reset!!! PLZ! Behöver hjälp med att stänga av min server rätt!!!!
  7. BoGGarN

    Photoshop...

    Nu har jag gjort som ni sa, jag började ladda ned det på Adobe, men när jag var klar med nedladdningen, så kom det en Unzip-sak fram, jag Unzipa ty 3ggr, men ändå kom samma fil att Unzippa hela tiden!! Ska det vara så?! Efter den 3 gången, å stängde jag av allt!
  8. Hej! Jag har kommit till ett uppdrag på Mercenaries,där man ska först,spränga några störnings-apparater((bilar)),sen kan man också göra bonus uppdraget, som man ska döda några vid kanten. och när man gjort det så kommer lite kompisar ner med helikopter, och hjälper lite där. Men nu kommer det svåra!! Hur spränger man det stora huset(hustornet)??
  9. BoGGarN

    Photoshop...

    e det rätt`da?säg hela namnet så jag får rätt!!!!!
  10. BoGGarN

    Photoshop...

    Hej! Jag vill justera min avatar lite och undrar hur man får Photoshop, så man kan t.ex skriva sitt namn på avataren! Någon som vet hur man får Photoshop????? Om man lookar på Delphin, så har han sitt medlemsnamn i en riktigt cool stil,längst ned på avataren!!!
  11. Någon som behöver hjälp hur man klarar uppdragen? Någon som behöver hjälp med att veta exakt tid när flickvännerna e hemmma? Någon som behöver hjälp med att få alla flickvännerna?? FRÅGA NÅGONTING BARA!! :kung: OCH JAG VET, JAG RÅKA SKRIVA FEL PÅ JÄLP,NÄR DET SKA STÅ HJÄLP!! <_<
  12. Har klarat det, men kan inte komma ihåg hur man gjorde (bara när jag spelar det), men berätta mer exakt, t.ex, vad e det för slags tempel? och vilka faror e de (ungefär>->)? vad templet e gjort av, så kan jag säga lite senare!
  13. jag har klarat alla Harry Potter spel hittills, men det e bara på Playstation 2, men jag kan hjälpa dig, om jag kör på Azkaban igen, så kan jag nog {översätta till GameCube :kung: }, för det va länge sen, men gola eller Vizzkazz, har nån av er MSN?
  14. men en sak till! Hur får man Ot mapp ((jag vill ha den med portals till Hunting places och sånt...))?+ Typ ingen Guiden berättar hur man får den eller vilken hemsida man kan ladda ned Ot mapp på! Det e väll olika, t.ex Armoni...(Armoni e den enda jag kan komma ihåg namnet på)? I så fall, vilken hemsida kan man ladda ned en mapp ((den med portals))?! Och en sak e konstigt,man måste ju stänga av servern man ha på ett särskilt sätt, hur?
×
  • Skapa ny...