Hoppa till innehåll

RPG-Master

Medlem
  • Antal innehåll

    111
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Laholm

RPG-Master's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. https://play.google.com/store/apps/details?...e=search_result Beta är ute nu, tänk bara på att rapportera alla buggar som hittas så att jag kan fixa dem.
  2. För att besvara lite frågor: Jag blev kickad från RSBot efter att min systemadministratör (Paris aka ins3) låste ute mig för att kunna plocka på sig alla pengar från reklam och dylikt själv. Därefter började jag och en annan kille (ZeroFreeze) på en bot som vi kallade Zetabot. Tyvärr så fick jag besök av en advokatbyrå anlitad av Jagex strax efter som helt enkelt tvingade mig att skriva på ett dokument som i slutändan gör att jag ej får syssla med sådant längre. Därav dog Zetabot ut, och det slutade med att jag var utanför scenen under en längre tid. Angående detta programmet, det är nästan färdigt nu, håller på att betatesta för tillfället. Nu kan man även logga in utan att behöva uppge användarnamn och lösenord till runescape (dock med lite mer pillande). Om någon är sugen på att betatesta så är ni välkomna att skicka ett PM till mig, så fixar jag fram länk. WorldEdit: Appen visar hur mycket du sålt av ett item. Någon konkret tidsplan kan jag tyvärr inte ge, då jag inte släpper mjukvara som jag inte är helt nöjd med. Det vill säga, allting måste fungera som det skall. När det är färdigt kommer det upp på Android Market, och ja, det kommer att vara gratis med en liten diskret reklambanner. Huvudposten är uppdaterad med en ny Screenshot nu med!
  3. 99 Smithing för tillfället, därefter Construction.
  4. Kommer att utnyttja två olika metoder, den ena behöver man ej några användaruppgifter för, men kräver lite mer arbete av slutanvändaren. Den andra är med användarnamn/lösenord. Och för att svara på misstankarna: Om man tar hänsyn till min bakgrund och de saker jag utvecklat i Runescape-relaterade sammanhang tidigare i mitt liv så bör man veta att jag är den sista personen som skulle vara intresserad av att förstöra mitt rykte över en sådan här struntsak. Den gör precis vad RuneScape Toolbar gör. Om du någonsin har laddat ner och använt den så vet du att den kan plocka informationen direkt från någon server hos Jagex. Vad jag har gjort är helt enkelt en paket-analys av denna Toolbar, som jag sedan skrivit kod för att plocka informationen för att visa på mitt eget sätt.
  5. Tjenare, filar för tillfället på en app till Android som låter dig hålla koll på transaktioner från Grand Exchange direkt från telefonen. Förhoppningsvis kan det bli användbart för både hardcore merchers och "vanligt" folk som vill ha lite bättre koll. Notera att det ej är färdigt än. Screenshot: Jag kommer att uppdatera tråden när jag har mer att komma med.
  6. En liten uppdateringsrapport: Våra webbsystem har fungerat perfekt större delen av dagen och vi har släppt ett antal "hotfixes" redan för att göra botten bättre. De beta-testare vi har fått in är faktiskt förvånadsvärt effektiva på att hitta minsta lilla bugg. Inom några dagar släpper vi in nästa "våg" av beta-testare, är du inte uppskriven än, fixa det nu! http://www.zetabot.com/betaregister
  7. http://i34.tinypic.com/245mqes.jpg Mitt före-detta account, större delen vart bottat. Blev bannad ihop med resten i en nyare uppdatering (nummer 4 på listan över accounts med högst level bannade ^^)
  8. Ledsen för dubbelpost här men ansåg att detta vart tillräckligt relevant för att "bumpa" tråden. Betan börjar imorgon (Fredag) och de 50 första som har skrivit upp sig får automatiskt en beta-plats. Vi kommer sedan att släppa in ett tiotal åt gången tills alla beta-testare har kommit in. Ni som är med i första vågen (ni kommer få reda på vilka ni är via ett e-mail imorgon), lycka till och jag hoppas att ni kan bidra med så mycket idéer och bugg-rapporter som möjligt!
  9. Ett installationsprogram medföljer.
  10. Skripten skrivs i antingen Groovy eller Jython som huvudspråk, men har även stöd för en rad andra språk (Scala, Javascript, Clojure osv).
  11. Tror inte riktigt du vet vad du talar om överhuvudtaget. Vi har inte släppt zetabot än i varken betaform eller någon annan form av distribution. Vi är dessutom två personer som utvecklar den, det är inget enmansprojekt. Tror snarare att det är du som borde kolla upp lite fakta innan du öppnar munnen ;)
  12. Gör inte forumet till en marknad denna gången. Det kan lovas! Den här gången skall vi ej ha någon typ av försäljning överhuvudtaget :) Bra. ^^Iallafall så verkar forumet vara offline eller inte fungerande. Får upp en 404-sida när jag försöker surfa där. Forumet är under uppbyggnad, vi skriver vårt eget forum system, detta för att vårt bot-integrationssystem skall fungera helt korrekt (man kommer att kunna se vilka medlemmar som bottar, vad för skript dem kör och en massa andra kul grejer)
  13. Gör inte forumet till en marknad denna gången. Det kan lovas! Den här gången skall vi ej ha någon typ av försäljning överhuvudtaget :)
×
  • Skapa ny...