Hoppa till innehåll

housemaster

Medlem
  • Antal innehåll

    90
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

housemaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Bite my dragon neck and I'm yours! ♥
  2. har redan förbeställt det och jag tänker inte betala för två SSBB
  3. det står mellan f-zero GX och Super Smash Brother Melee F-zero GX + OERHÖRT bra grafik (för att vara Gamecube) + mycket roligt + utmanande + tar lång tid att tröttna på - lite för utmanande ibland - smått överkänslig styrning mellan varven Super Smash Brothers Melee + En av dom roligaste spelen jag vet + innehåller mycket saker att låsa upp + omöjligt att tröttna på - Cruel melee är omöjligt - lite irriterande kamera när två spelare är långt ifrån varandra på en liten TV.
  4. pröva att byta ut några tenn och kopparmotstånd mot några guld och zinkmotstånd eller byt ut kondensatorerna med svagare/starkare kondensatorer så borde lite skoj saker hända.
  5. det är roligt, fast jag kräks om det är en till babyvideo sm vinner.
  6. jag tror inte någon tänker uttnytja dig sexuellt om du lägger pp ditt Wii nummer
  7. PMa alltid den som du vill adda till din addressbok. Mitt Wii nummer: 0275 4569 6939 5773
  8. jo jag är typ hacker och jag gick igenom external_texts hittade jag spår av möbler som bland annat Xbox 360, PS3 och Wii skulle någon kunna tä'nka sig med ett fungerande habbo hacker program att köra följande möbler: 360,ps3 och wii posta resultaten sen

  9. housemaster

    Generally.

    OBS: spelet är 100 gånger roligare än vad det ser ut. spelet är ett racingspel som man kan bygga banor på. det är Low-rez och få polygoner. men fysik motorn och ljusläggningen är helschysst om ni vill ha ett roligt gratis spel ladda ner NU. Länk: Generally Screenshots: http://www.borghero.com/generally/bralli_14-1.JPG http://www.borghero.com/generally/bralli_6-1.JPG (jag la inte detta ämne i webbspel för att det är inget webbspel)
  10. men skitsamma har fattat lite nu... men vart ska man trycka på när man är på den 2.a sidan... har laddat hem projekt64 eller va det hette! :rolleyes: det är visst mening om du typ ska till något ställe och deet inte finns någon el men om du har en bärbar dator så kan du ju spela då
  11. L3Z h4v3 zum EZ3X LULZ!!!!!
  12. Roligare zelda film
  13. 404 file not found????????? vad f*n ska man med det till. mega onödigt. <_<
×
  • Skapa ny...