Hoppa till innehåll

Apparat1230

Medlem
  • Antal innehåll

    83
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stora Höga

Apparat1230's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har en gammal skräpdator som jag brukar programmera på, den HADE Windows 95 tills den slutade boota... Den bootade inte Windows 95, och heller in DOS. Datorn har ingen CD-läsare och ingen USB. Windows 95 som låg där innan var antagligen installerat över disketter eller comporten? Jag testade att koppla in hårdisken till ett annat 80486 moderkort och installera Windows NT 4.0, då detta OS hjälper mig med de applikationer som jag använder. När detta var installerat och datorn skulle sartas om, stängde jag av datorn(moderkortet), och flyttade disken med det nya Windows NT 4.0 på till laptopen. Startade, och fann att det blivit något fel, som jag så att säga "förutspått" att det skulle bli...hmmm... Jag kan fortfarande inte förstå hur jag överhuvudtaget ska kunna installera NÅGOT CD-baserat OS till denna dator, då den inte har CD-läsare... Hur gör jag? Jag vill inte ha Windows 3.11 på datorn heller. Jag har också funderat på att köpa en LITE, nyare laptop. Jag kräver en så billig så möjlig, den måste ha USB, CD-läsare diskettstation. Finns det någon typ av laptop med BÅDE CD-läsare OCH diskettstation???
  2. Men hallå? Självklart går de det! ;) Jag kör CS på en P3:a.
  3. Ärligt talat, så har jag blivit jävligt beroende utav TERIS, JA TETRIS! Men CS är väl kul?
  4. Svarstid - 57 ms TX - 0.85 Mbit/sek RX - 8.42 Mbit/sek
  5. Rätt som du säger Runar, alla dessa är moddar. Men det enda riktigt creepy som jag verkligen sätt i san andreas är de två bilarna som bara kör omkring utan någon förare. När man närmar sig dem så stannar de. Och detta är ingen mod. Dessa "ghostcars" som de kallas, befinner sig i Back O' Beyond.
  6. På vår skola har vi inte behörigheter till att installera nåt, däremot har vi flashplayer redan installerat. När jag gick i trean så var det möjligt att ändra sin användare till admin, men detta är spärrat nu. Det går bara att ändra lösen på användaren... :( Och tolken går ju att komma in i efter åtskilliga kommandon i BAT-filer, men det är omöjligt att ändra på något material. Det du kan göra, (vet inte om detta fungerar på flashplayer) är att installera programmet hemma och föra över det genom USB-sticka till skolan. Och om du ska köra linux, följ denna guiden (och jag har själv testat den): http://www.pendrivelinux.com/all-in-one-usb-dsl/ Lycka till!
  7. Hej, undrar vem som kan hålla andan längst här på forumet? Jag höll andan i 2 min och 13 sek, men mer klarar jag verkligen inte av.
  8. Haha, vi har ingen hund eller katt. Morsan har alergi, och pappa vill inte ha nån hund. :D Men jag ska nog testa saftburken med "inverterat" lock.
  9. Haha! ;) Jaha du. Kanske att jag skulle kunna använda mig av radarsprayen, men jag vet inte riktigt. Men den lilla zapperen som stoppas in i vägguttaget verkar rätt så enkel. Kanske ska ta och köpa en sådan? :EDIT: Men det kanske mest är myggor och sånt flygfän som dras till UV-ljus?
  10. Nu när husflugorna flyttat hem till mig har jag blivit helt tokig på dem! De surrar upp i näsan och in i öronen, och det kittlas så in i h*lvete! ;) Hur får jag bort dem? Finns det någon blandning man kan göra som dom drunknar i? Jag hittar bara grejer för bananflugor på nätet, och jag orkar inte håll på att lalla runt och vifta med zappers och flugsmäckor när jag spelar! XD Så vad kan man göra åt problemet?! Blir tokig!!! :blink:
  11. Grymt! Va bra, ska testa detta också imorn. ;)
  12. Om man ska spela så använder man helst inte en laptop, då du inte kan byta delar. Skaffa fram en stationär dator med tillräckliga resurser för det du arbetar med.
  13. Tjena! Äger ett Intel Pentium MMX moderkort och jag undrar om Pentium 1:or fungerar med detta moderkort? Pentium 1:or passar iallafall i sockeln. Moderkortet är ett MICRO-STAR MODEL MS-5158, och har socket 7. //Apparat1230
  14. Ja, jag har helt enkelt glömt bort hur man ställer upp delat med. :lol: Någon som vill visa hur man gör?
  15. Många av filerna är större än 720kb, man kan ju använda pkzip/pkunzip, men dom är så jobbiga. <_< Japp, jag använter NTFS baserat system och windows xp. ;) - Ett problem är att xp inte tillåter vissa kommunikationer på com-porten???
×
  • Skapa ny...