Hoppa till innehåll

rosenrot

Medlem
  • Antal innehåll

    37
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

rosenrot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hur tar man si igenom spindelnäten? Har försökt med svärdet men kommer ej igenom.
  2. Var hittar man den där ljuspilen då?
  3. Nej, jag menar innan man kommer in till sista rummet. Det jag menar är det rum där man hoppar ned genom ett hål, om man går in i rummet på andra sidan kommer man ut ur palatset, och en massa ganon attackerar en med svärd och flyger i luften
  4. här har du bra tips: http://www.algonet.se/~longbow/zelda/index.htm
  5. Jag har klarat Ganon för ca ett och ett halv år sedan, men nu har jag glömt bort. Jag vet att man ska gå åt det håll svärdet pekar, men sen då... Kommer inte om man skulle skjuta en pil när han var i luften, eller hur det var. Tack för tips/J
  6. Tack så mycket. Var hittar man Zora Armor och vattenbomber?
  7. leter efter något på botten av lake nånting... har provat överallt men hittar inte var jag ska leta. Har hittan en sten under vattnet, men kan inte spränga bort den under vattnet. Nån som vet vad och var man ska leta?
  8. Har kommit till ett ställa i eldgrottan där man ska dra ut en klippa i väggen. Och sen då?? Har provat att skyna mig igenom samt att ställa för en låda. Dock utan resultat. Nån som har tips vore jag tacksam?
  9. leter efter boomurangen, men kommer inte förbi några plantor i ett rum som inte går att ta bort. Har provat med svärdet, hoppa ned i dem och bomb, men kommer inte vidare. tacksam för hjälp? * en av dem spärrar en dörr om ni vet vilka jag menar?
  10. hygglo. ska försöka ta reda på hur man använder den.
  11. Är link och ska ta mig igenom dimman. Det gick med vargen, men nu kommer jag inte vidare. kommer inte längre än till dimman som jag inte tar mig igenom. Nån som vet hur man tar sig vidare?
  12. Jag tror inte hoppet har betydelse för spelet. Leta rätt på en nyckel i en grotta istället, så kommer du vidare.
  13. Gå till bryggan där katten står, och dra upp några fiskar.
  14. Någon som vet hur man kan klara av denna fegis? Går det att skydda sig mot hans attacker.
  15. Tack för det, det hade jag nog inte kommit på själv. :rambo:
×
  • Skapa ny...