Hoppa till innehåll

Asgard

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Kristinehamn

Asgard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tja har nyss skaffat metal gear solid 2 substance! Och kontrollerna på det är ju helt knäppt rent ur sagt? Det är inte ens spelbart med defualt kontrollerna. Aja, tänkte jag det är vell bara att ändra? Men jag kan inte ändra så jag kan använda musen på nogåt sett? Jag vill ha så när jag siktar ska jag kunna röra siktet med musen, inte med piltagenterna... Och skuta osv... Hjälp!? :lol:
  2. Eftersom jag inte hittade ett Star Wars forum, eller någonstans där det stog "Övriga datorspel" Antar jag att det ska vara här, annars FLYTTA TRÅDEN INTE LÅSA. Hej jag söker tillfäliga aktiva svenska Jedi Academy spelare, som vill skapa en clan med mig. Jag kan hosta en server lite lätt. Om någon är intresserade ta kontakt med mig genom, MSN: [email protected]
  3. Jag undrar om nån vet vart men kan Downloada Star Wars The Phantom Menace, ett jätte gammalt Star Wars spel. Jag har sökt överallt men hittar inget. Tänkte kolla om nån av er har koll.
  4. Japp håller med! det är rent sagt skit jobbigt! Men jag har faktis själv lagt upp WoW Private server samt Habbo, men även jag vill i så fall att fuska.se skaffar Sub forum till det. Det slutar ju med att det hoppar av folk från sidan och hoppar in nån annan stans. Tror inte fuska.se vill det om det blir för mycket av "Private Servrar" Det är rent sakt olagligt att ha en Public private server, men jag tar som sagt min risk.
  5. Orka source! CS/CZ!!! ska det va
  6. Jag håller mig till CS 1.6 :)
  7. Gunbound finns det ett som heter.
  8. Efter ha spelat Zelda Ocrain of time och major mask, så blir waker för mig helt sjukt konstigt, med grafiken.
  9. Röstar på blå/röd/gul så klart, en av dom bästa pokemon spelen genom tiderna :D
  10. Om du söker på nåt som heter Anthology på nån spel sida, så ska du hitta CS/CZ i ett paket.
  11. Nåt med VAC tyldigen? Är det ni ända behöver göra?
  12. Lust att köra nån gång?
  13. Hej! Jag har spelet Jedi Knight: Jedi Academy och jag saknar verkligen svenskar på detta spel. Är det nån annan som har detta spel? som kan tänka sig att spela nån dag, med mig? Till och med skapa en clan. B)
  14. Eller så har ni det inte? Pre- load = Inte betalat men installerar spelet endå så det är redo när ni har betalat? Bästa sättet är att starta om steam, eller datorn, prova dig fram.
×
  • Skapa ny...