Hoppa till innehåll

GS Boll?

Medlem
  • Antal innehåll

    112
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

GS Boll?'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. !!!!!!!!!!!!!!!! ray quaza är gjord i atmosfären!!!!!!!!!!!!!!!! och lever på parrtilklar i atmosfären och vatten !!!!!!!!!!!!!! groudon är skaparen av marken och kyogre skaparen av vatten och då är typ rayquaza skaparen av luften !!!!! och suicune är typ regnet entei elden och raiku blixten !!!! visste ni det ??
  2. man kan bara komma te ö 8 och 9 genom aoura ticket och mystery ticket !!!!!!!! de får man från en tour och alla hoppas väl att de kommer te sverige.....
  3. aha regi trion jag har alla men det är konstigt att de lär sig zap cannon men visste ni att att den staden vad det nu heter med strömmen om man går nord öst om stadennär man har klarat pokemon ligan kommer man till ski pillar där måste man ha mach bike och högst up står rayquaza!!!!!!!!!
  4. vad jag vet får man jirachi om man beställer pokemon colloseum for internet men jag köpte den och fick ingen bonus skiva och därmed ingen jirachi. deoxys får man på en tour (hoppas de kommer te sverige) då har man en maskin sen sätter man på adaptern på gameboyen sen äre bara göra det man ska så får man mystery ticket eller aoura ticket...
  5. första gången jag fick mitt fire red då tränade jag gmn charmander till charizard på en dag och kom te ligan på en vecka! sen så efter 2 veckor klarade jag sevii islands åxå
  6. ruuuuuubyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! man fångar latios där och den är kille och är bättre än latias mwahahah
  7. visste ni vad som händer om man trycker på select och sen b på fire red!?
  8. alla vet vart den finns kanske därför ingen svarar
  9. fire red nidoking lvl 31 (sugiga attacker bara hms) lapras 25 (sämsta attacker) moltres 50 (inte heller så bra hade precis fångat) articuno lvl 55 (duger nog) charizard lvl 72 (den som gjorde jobbet) och zapdos 52(sämst...)
  10. cheat guy jag kan slå ditt team!!!!! rayquaza lv 100någon is pokemon t ex kyogre articuno ,mewtwo lv 100 någon dark pokemon t ex tyranitar shiftry, tyranitar lv 100 någon ground pokemon som kan earth quake t ex regirock lv, 100,groudon typ nåt vatten pokemon som kyogre , lv 100 swampert lv 100 nån el pokemon t ex zapdos ( INTE oslagbart)
  11. nene det finns fler saker t ex fånga regi trion eller komma fram te mirage island?
  12. men doh man måste ju byta över några oxo :zzz: ovh sen så äre ju att togebi kommer från ett egg man får av en bugge som på de flesta spelen och för att komma till 4 5 6 7 ön måste man ha fångat 60-70 pokemon kommer inte ihåg riktigt (olika pokemon) och sen ska man ha klarat blaine 7 gymet i cinabar island :D
  13. fånga regi trion om du inte har det eller fånga latios/latias om du har det fånga rayquaza oxh om du har det med försök komma till mirage island och om du har det med så gör det tråkiga... försök fixa alla pokemon P.S. du kan oxo levla dina 6 bästa till 100 :)
  14. jag vet vart det ligger och jag vet att man ska ha fighting type använde blazikens couble kick :P men jag glömde det där stället vid cycling road under cycking road trodde man bara kunde komma fram med cyceln men nu behöver jag super rod och vilken pokemon ska mn ha till mirage island? P.S. jag ska frånga groudon men påverkar det regi trion?
  15. lf deoxys är tjock ful och defence pokemon dessutom seg! fr deoxys är snabbt stark och cool!
×
  • Skapa ny...