Hoppa till innehåll

mega_man_fann

Medlem
  • Antal innehåll

    108
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mega_man_fann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har ett riktigt skumt internet problem med min dator. både jag och min bror har internet kopplade till våra datorer (med sladd) och hans internet är betydligt MYCKET snabbare en vad mitt är vad kan vara fel? håller på att defragmentera och kör diskrensning och plockat bort onödiga startprogram osv men ingen skilnad... snälla hjälp :(
  2. ja då är man tillvbaka i forumet på fuska. förr i tiden för ungeför 1-2 år sen var jag inte direkt en kille som hade ett seriöst f förhållande men nu har jag träffat den perfekta tjejenj som jag nu är tillsammans med men jag behöver hjälp m eller tips med att fixa något riktigt romantiskt eller något som får henne att känna sig älskad och jag är ju inte direkt erfaren på den fronten ifall man säger så, tex vad kan man hita på och göra en vardag? :meddum:
  3. warriors är tråkiga det är bara så det är mne visst på 40 får dom lite roliga skills mr men jag rekomenderar starkt hunter eller druid B)
  4. Xyzar,Xaia,Zaky,Argosh :cool:
  5. DRUIDER ÄGER sj har jag lvlat en upp till lvl 53 och är restoration druid som i nuläget har lika bra heals somm en präst o mitt drömm party skulle va mage,druid,pala,warrior,shodow priest, :cool:
  6. shoulder pads kan du skaffa runt ca lv 17 första head armorn lv 24 första ringen ca 16 neck ca 30 trinket 39 men trinket = dyrt som /)&!(%& på ah :gitarr:
  7. jo du ser till höger hur mkt det säljs för är det mkt över dina pengar glömm det typ ifall hmm.... vi säger att du har ca 3g o ska köpa ett epic vapen njae dom brukar säljas för :rolleyes: 5g-10000g (på högre lv o en jävligt knäpp snubbe son lägger ut ett vapen med ett buy out på 10000g) o btw vilken realm e du på ja e på thunderhorn så jag köper gärna vapnet åt dig beroende på pris :cool:
  8. svärd e lätt bästa vapnet
  9. japp fast den har svartvit skärm
×
  • Skapa ny...