Hoppa till innehåll

SpoWn

Medlem
  • Antal innehåll

    173
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

SpoWn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Förövrigt så är hunters overpower som slaktar i pvp, tar allt med min hunter. Jao. Druid och hunter äger i 2v2.
  2. Ska testa RP server nu och har hört att man ska ha "seriösa" namn och att vara seriös i wow är inte min starka sida. Så har ni tips på bra namn? Female/male spelar inge roll. Har tänkt att vara human warlock. Men som mage/warlock ska man väll va gnome (?)
  3. 70-Night Elf-Druid-Restoration-Trollbane /Aktiv pve char 70-Night Elf-Rogue-Trollbane /Ganska aktiv pvp char 61-Gnome-Warrior-Fury-Trollbane /"Bank char" (enchanter) 47-Blood Elf-Priest-Shadow-Magtheridon /Inaktiv 37-Draenei-Paladin-Retribution-Trollbane /Inaktiv efter jag dragit 40 på den Hajs är din 20 mage horde ir ally?
  4. Eh.. De flesta vet ju att powerlevling är fusk och man blir bannad (?). Det är ju alltid en risk att förlora saker när man ger ut acc info. Så varför äns varna?
  5. Spel : BF2 Namn: Albin17 Min "stats" är dåliga. Det var buggat för ett tag sen och ranken gick inte upp. Då började jag spela oseriöst. Ska nog börja på en ny snart.
  6. Bäst: Tupac Andra bra: Eminem Akon Ice Cube R.Kelly Nate Dogg Snoop Dogg 50 Cent Dr. Dre T-pain Finns andra bra me´.
  7. Då blir det en sån där "cat" på level 30+. Tack för svaren.
  8. King Bangalash Level 43 Elite Beast Stranglethorn Vale Det står att det är en elite. :S Kan man fånga eliter eller?
  9. Fotboll. Förvånar mig inte att "Hästar" har 0. Det är ju inte äns en riktig sport.
  10. Jag valde bear.. Men den håller inte aggro något bra. Men på 40 blir det nog en sån där apa. Japanska djuret? Vad är det?
  11. SpoWn

    2pac

    Det är just det där. Det är mer som talar för att han lever än att han skulle vara död. :S
  12. Vilken pey ska man ha på level 10? Cat? Bear? Boar? Vill också veta vilken av de som gör bäst dps och vilken som håller bäst aggro..
  13. SpoWn

    2pac

    Lever han eller är han död? Snackade med några kompisar om det idag. Det sägs att han kommer till baka 7-juli-2007 och det är ju idag. Sj tror (hoppas kanske mer) jag att han lever. Läs det här http://hem.passagen.se/abbe_23/2PAC_LEV.htm och tänk efter.. Skriv gärna vad ni tror sen. :)
  14. SpoWn

    Sponsor

    Ni måste ju vara skit bra för att kunna få en sponsor!
×
  • Skapa ny...