Hoppa till innehåll

Hakazu

Medlem
  • Antal innehåll

    37
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Hakazu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vart kan man hitta det? Och hur mycket?
  2. Hakazu

    Utlänska Wii Spel

    Tjaba, alla. Det är så att jag vill spela utlänska spel på mitt Wii. Men behöver man något speciellt för det? Är det som till GC, att man behöver en Freeloader? Om ja, vart kan man hitta det?
  3. Redan i Mars? Så tidigt? det var tidigare än vad jag trodde....
  4. Men det är väl något man får ta om man ska köpa bra spel va? Men annars håller jag med, man ska inte köpa för många spel på en och samma dag. Men kanske med en månads mellan rum.
  5. Japp, det ska det bli . . .måste bara köpa Wii först :( för det kommer väl inte till GC va?
  6. Japp, och det ska bli kul att se hur det blir. Även om Wikipedia är privat skrivet så är det ändå en bra sida att skaffa information ifrån. men en del saker ska man ta med ett nypa salt.
  7. Hörde förut att filmen ligger på is för tillfället, men det skulle vara kul att se en sådan film..... :P
  8. Har du någon aning om vilka det kan vara? Eller är det samma som Colin_Kun har skrivit?
  9. Har du någon aning om hur det skulle bli med Roy? Han är ju nästan likadan som Marth, men är kraftfullare och inte lika smidig bara. Ganondorf kan gärna dra för min del.
  10. Halo 3 kommer att rocka hårt! Ska bli både kul och tråkigt om dom slutar göra en forsättning på en extremt bra spel-triologi. Roligt för att det ska bli kul med att se hur dom har tänkt att det ska sluta, men det är ju det som är det tråkiga. För att då kommer det förmodöigen ingen uppföljare på Halo, även om Halo Wars kommer men iaf.
  11. Aha, så man kan kanske använda en GC kontroll? Va skönt, då kanske man kan använda den istället för en Wii-kontroll till alla spel? Undrar också om det kommer att komma några nya attacker till alla gammla, som Link eller Shike.
  12. Jag har spelat dom tidigare spelen och tycker att båda är bra. Och ser verkligen fram emot den nya Versionen. Även om jag känner mig lite skeptisk mot kontrollen, men det funkar nog. Men att dom har gett ut en ny version av Samus? Det fattar jag inte riktigt varför...kan någon förklara varför för mig?
  13. Hakazu

    Halo 3

    Halo 3 ser väldigt bra ut, bra grafik och dom tidigare spelen har haft en väldigt bra story också. Ett klart köp för alla fans till Xbox. Skulle klart köpa det, om jag hade 360....
  14. Jag har visserligen inte kört det ännu, men det låter klart bra. Ett klart måste för alla Nintendo fans!
  15. Det brukar vara med på Uppcon. Och det finns väl ingen direkt skillnade mellan 3 och 4an va? inte vad jag har märkt på grafiken iaf. Hoppas att 4:an blir bra till Wii!
×
  • Skapa ny...