Hoppa till innehåll

Otur

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Otur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Åsikter baserade på hudfärg, moget att sen skylla på att Sverige inte "klarar av" fler invandrare, vi har allt som krävs och ännu mer för att ta in fler. Vuxna människor som beter sig som åttaåringar.. Tragiska figurer det där, både partiet och dess anhängare. Vi kan ju lika gärna dra på oss naziuniformen och se ut en lämplig ledare på en gång.
  2. Skulle aldrig falla mig in att rösta på en republikan sålänge de hänger fast vid terrorism, krig, pengar, stolthet etc etc En demokrat är ju som bekant en synnerligen trevlig individ, jag röstar på Obama, han har väl inte heller helt rent mjöl i påsen men jag ser hellre en som vill ha fred länder emellan via konversation än någon som McCain som är en exakt replika av nuvarande presidenten.
  3. Otur

    Rasism

    Seriöst, jag förstår inte ett enda av de svaren du givit mig. Det ända som tycks gå fram är att du tror att alla är rasister på något sätt?
  4. Otur

    Rasism

    Men jag blir ledsen... Vad är det som har hänt? Har dagens småungar gått och blivit helt störda i huvudet? (Notera frågetecknet) För mig är det en gåta hur man lyckas försöka klämma ut så mycket ondska ur invandringen som möjligt. Kom igen liksom, medelåldern här ligger väl på tretton år. Barn som inte vet någonting om politik och som ist drar lärdom av vad storebrorsorna och deras farsor säger. Ingen egen åsikt, man baserar ist sina åsikter på andra och vad man har sett invandrare göra, har ni aldrig sett någon svensk göra något dumt? Skärpning. Ja vi kan väl precis lika gärna utvisa dem ifrån landet och slänga in dem i krigets hetta och skylla på att han inte gjorde någon nytta för sverige, ellerhur? Hör ni inte hur bisarrt det låter? Tänk på att det är mänskligt att fela. Det ni vill är alltså att invandraren ska sköta sig under hela sitt liv här, skulle ni kuna göra det? aldrig någonsin göra något dumt? Ni skämmer ju ut er.
×
  • Skapa ny...