Hoppa till innehåll

cholle

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

cholle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hahaha! Ja tack så mycket för svaren, de är till stor hjälp.
  2. Hej! Jag har några frågor om Mass Effect. 1. Jag har köpt flera biotic amps men jag vet inte hur jag installerar/sätter dom på mina karaktärer. Hur gör man? 2. Hur säljer man items? 3. Det finns några "rättighetssaker" eller liknande (jag kommer inte ihåg vad de heter) som man kan köpa i affärer. Vad är de bra för?
  3. Jag har ett par frågor om Halo 3. Hur man gör för att ändra sin armor eller att bli arbiter eller en elite i multiplayerläget? Jag undrar också hur jag gör för at ändra min bild som visas bredvid min gamertag, just nu har jag nämligen en katt :( Sist så undrar jag vilken den högsta rankingen är, och hur dess symbol ser ut.
  4. Tack så mycket! Nu ska jag gå in och kolla upp det på Family Settings
  5. Jag har precis klarat halo 3 på normal och börjat på heroic och skulle nu vilja börja använda theatre mode. Jag har dock ett problem. När jag går in på theatre från huvudmenyn och har valt den film jag vill se, så står det: "Unable to start because a player in your party is restricted from playing with user-created content". Vad ska jag göra för att det ska funka?
  6. Tack så mycket! Fast jag kan fortafarnade inte bestämma mig för vilket av Mass Effect, Resident Evil 4, Skate eller Super Mario Galaxy jag ska skaffa först :P
  7. Jag har nu en gamecube och en xbox 360 och ska få en Wii till jul. Jag undrar om gamecube versionen av Resident Evil 4 fortfarande är värt ett köp? Gamecube versionen är billigare än Wii versionen och jag har för tillfället inte myckt pengar. Jag har dock hört att Wii versionen skulle vara bättre om man ser det spelet ur dagens perspektiv, inte hur bra det var när det kom. Ett annat alternativ är att jag helt och hoppar över RE 4 och väntar på RE 5 till xbox 360. Någon som kan ge tips på hur jag ska göra? Skriv gärna fördelar med de olika spelen och varför jag skulle köpa just det.
  8. Längst upp i hyrule castle (sista templet i TP) finns ett låst rum. Kompassen visar att det ska finnas många kistor därinne men jag hittar inte nyckeln till rummet. På templets karta är slottsgården uppdelad i fyra delar, en del där du kommer in till slottet, en till höger om slottet, och en till vänster. Det finns också en del bakom slottet där det ska finnas några kistor. Jag antar att det är där man hittar nyckeln till rummet längst upp i slottet. Problemet är att jag inte vet hur jag ska ta mig till den delen av slottsgården. Jag har redan klarat TP tre gånger men fortfarande inte skaffat nyckeln till rummet. Så kan någon hjälpa mig med detta? OBS! avslöja inte vad som finns i rummet längt upp i slottet!
  9. I alla tempel före Snowpeak ruins har det funnits två hjärtbitar. Därför tror jag att det finns två stycken i detta tempel också (jag har tagit den som finns ovanför huvudingången). Om man tar första dörren till vänster när man kommer in i templet så kommer man till ett rum med en kista på andra sidan ett stort hål. Jag antar att detta är den andra hjärtbiten. Vet någon hur man får den?
  10. Hena (ägaren av fishing hole) säger att man ska kunna fånga den legendariska fisken Hylian Loach i det fishing hole området. Går den att fånga? I så fall var och får man någonting för den?
×
  • Skapa ny...