Hoppa till innehåll

Xbox Man

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Xbox landet

Xbox Man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Allstå..finns det någon som vet något fuska till sims bustin out. Jag har letat överallt., men det finns inget.. Det e så jäv#a svårt????? _________________________________ Xbox Rules the World!!!! :new_cussing:
  2. Jag vet att jag är ett xbox f*n men om man har playstation 2 så kan man inte låta bli att spela då och då. Mina favoritet spel är nog, hmmm The Gateway, GTA Vice City och sist GTA 3, lätt dom bästa spelen!!! __________________________________________________ Xbox Rules the World !!!!!!
  3. Va f#n vi har samma användar namn, bortsett från att du har små bokstäver och dom sitter ihop!!!!! ________________________________ Xbox Rules the World!!! :new_cussing:
  4. Det här spelet är endast för hockey nördar, ett stort fiasko!!! _______________________________ Xbox Rules the World!!! :new_cussing:
  5. Vem f#n vad som sa att at Xbox är en tegelsten, inse fakta ju större det är ju bättre är det. Men Gamecube eller ska jag säga "Gaycube" är dålig en liten ful låda men ett handtag och väger mindre än en pingisboll, jag menar det kan inte finnas mycket i den pingisbollen, tja ett plasskydd runt men inge mer, fy f*n man blir så trött på människor som säger att Xbox är dåligt!!!! _______________________________________________ Xbox Rules the World!!! :new_cussing:
  6. Köpa inte det här spelet, det är en flopp ett stort j*vla fiasko. Jag fattar inte hur dom kunde släppa det till Xbox, en skam är vad det är Ush!!! _________________________________ Xbox Rules the World!!! :new_cussing:
  7. Varför frågor du oss som är på Xbox forumet, fråga nån på sidans kund service eller nåt. _______________________________ Xbox Rules the World!!! :new_cussing:
  8. Kommer här och säger att playstation 2 är bättre än Xbox, kära nån människa ta och tänk om för f#n. Bara för att det bara finns sport spel till Xbox, men då måste jag fråga en sak är Halo ett sport spel, NEJ. Eller Solider of Fortune, Double Helix är det ett sport spel, NEJ. Eller vad sägs om Midtown Madness 3 är det ett sport spel, näpp. Och Gta 3 o Vice city kommer ju nu till Xbox. Så hur kan det då komma sig att Ps2 är bättre än Xbox????? ________________________________ Xbox Rules the World!!!! :new_cussing:
  9. Colin mcrea 4 suger, det är fult och bilarna är annorlunda. Nej det ska vara trean om det ska vara riktig kör upplevelse!!!! _____________________________________________ Xbox Rules the World!!!! :new_cussing:
  10. Näpp det finns ingen sån knapp!!! _________________________________ Xbox Rules the World!!!!! :new_cussing:
  11. Grönt är skönt men ändå inte!!!! _____________________________ Xbox Rules the World!!!!!! :new_cussing:
  12. För det första så om man säger att Morrowind är dåligt, snackar man SK#T. Och för det andra så menar jag inte INSTRUKTIONS BOKEN som finns i fodralet, men ANTEKNINGS BOKEN i spelet om du har det till Xbox tryck då bara på den lilla vita knappen om du är smart nog att lista ut var den sitter, herregud!!!! det är så att man vill börja gråta. ___________________________________ Xbox Rules the World!!!!!!! :new_cussing:
  13. Jag har så många att jag inte kan ta upp alla.!!! ______________________________________ Xbox Rules the World!!!!! :new_argue:
  14. För det första så stavas Vice City med ett T inte två. Och vad det gäller fusket så kolla på någon amrikansk sida som www.cheatplanet.com dom har det det mesta, om det inte finns på den här sidan förstås!!! _______________________________________________ Xbox Rules the World!!!!!! :new_argue:
  15. Jag har lite svårt att välja spel som man ska köpa, det finns så många.
×
  • Skapa ny...