Hoppa till innehåll

tiltu

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

tiltu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan nån hjälpa mej och förklara hur man klarar av det första monstret i crash spelet.. jag klarar inte av honom.. har ni några tips??? tacksam för svar... :rolleyes:
  2. min fungerar utmärkt men jag har nyare tv.. bra grafik e det oxå.. sladden e något kort. bara 3 meter dessvärre.
  3. Jag har fastnat i crash spelet me första monstret!!! vad ska jag göra för att få kål på han. och simpsons game där bart och lisa springer i fabriken och försöker rädda proffessorn. me alla tre stora rören som lisa kan flytta på så att bart ska kunna ta sig till sista röret så att dem kommer vidare..... vad händer?? e det nån som kan hjälpa mej... :rolleyes:
  4. Fabriken: där lisa och bart springer... när man jagar proffeson och gorillan. Där dem tre stora rören är och lisa kan flytta på dem. bart ska ta sig till en ventil där gorillan försvann. förstår ni var jag e då? vad ska man göra? jag har flyttat på dem rören typ hundra ggr och bart kan inte komma till sista ventilen på nåt sätt.
  5. Hjälp.. Jag har fastnat me den första monstret.. där det e två lådor på varsin sida. jag dödar och dödar han om och om igen men han kommer tillbaks bara.. vad ska jag göra???? snälla hjälp mej.
  6. tiltu

    Rookin Igen

    :( sorry att jag va inte tillräckligt klar me var jag va nånstans. men jag försöker fiska me METSPÖN och hittar ingen flaska jag kan "gro" nån bete i! med andra ord så har jag bara själva krogen och meta med. går det och fiska utan bete??? MVH Tiltu :o TACKSAM FÖR SVAR
  7. tiltu

    Hjäp

    :( hej kan nån hjälpa mej? jag lyckas inte fånga nån fisk. ja vet sopigt men sant. aldrig spelat zelda så jag e rookie. kan man fiska utan bete? hur får jag upp fisken? snälla hjälp mej så jag kommer vidare.. tack :cry:
×
  • Skapa ny...