Hoppa till innehåll

Blitzcat

Medlem
  • Antal innehåll

    1147
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

Blitzcat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Blitzcat = BlitzKrieg?

  2. Fri shieldwall? Vad exakt menar du med det? Behövdes? Jag kan säga så här, crittar inte bladestorm på första proccen kommer den aldrig göra det, det är något skumt med den, antingen crittar hela loopet eller inte, och det är väldigt sällan man timar det på rätt crit, sen så skadar den typ 1000 om du inte crittar, 100 på en frostdk eller druid -.-. Ifall man går för dismantle på bladestorm så kan man inte göra det under en burst för att förhindra shieldwall. Dvs att man använder dismantle defensivt istället för offensivt.
  3. Detta är baserat från vad jag har sett i arena. Jag kan ju säga att rogue inte är den MEST faceroll klassen i wow men IMO VERKAR DE ganska lätta att spela. Jag har inte fått mkt exp i 3v3 än, börjat smått med en cleave men vi kör inte seriöst. Jag menar mer att de är mer "faceroll" i pve faktist, som muti åtminstonde. Jag har börjat se mer och mer Sub rogues i arena nu men vetefan varför de kör den speccen. Rogue/Shadow säger du? Har inte kört mkt arena på sistonde så jag har inte mött denna setup. Ja, rogues är faceroll i PvE. Och ja, sub suger dase ifall man inte kan bemästra det.
  4. Bladestorm är inte alls värdelös. Warriors kan dra nytta av changen, dra bladestorm för att forca disarm så att man får en fri shieldwall. Men visst, betydligt sämre nu än förr. Men det behövdes.
  5. Ifall rogues nu är enkla i någon setup så är det inte disc/rogue. Då snackar vi shadow/rogue. Rogues är bra mot warriors i arena ja, de kan både disarma BS och disarma för en eventuell shieldwall under burst. Men rogue är absolut ingen facerollklass. Rogues är bland de svårare klasserna att spela i 3v3, och i 2v2 är deras cc-usage viktig. Rogues är en av de klasser som kräver mest synergi med dess arenapartner i arena, till skillnad från warrior som gärna dödar utan assistance (Holypaladin/warrior). Warriors har även mycket mer pressure på healers än vad rogues har med MS + UA. Var inte så subjektiv i ditt uttalande, rogues/priest countrar warrior/healer i arena, men det innebär inte att rogue/priest är faceroll.
  6. Jag slutar nu med fuska. Tycker att forumet har fått en alldeles för låg standard och jag kommer att börja skriva på andra forum. Vill samtidigt passa på att dela ut en del rosor. Folk som har förgyllt min tid på fuska.se Alla i Oztown Hivee Powwa Folk som jag gärna skulle kunna bajsa snett på MacGyver Dave37 WASD Eru Farewell.
  7. Scorpions - Send me an angel Oasis - Don't go away Coldplay - Fix you
  8. Ontopic: Lycka till med Sidekick! :) Offtopic: Jag tror att Dave blev ledsen över att vi retade honom så.
  9. I lol'd @ överskattad musik. Alla har olika smak, bandens storhet varierar beroende på hur många som beundrar dem (oftast). Sällan att ett band är överskattat.
  10. Finns dock att köpa i många matbutiker i Sverige. Jag gillar Trocadero.
  11. WoW är typ nere för tillfället, testade att logga in. Spelar dock inte WoW längre.
  12. Snittåldern av alla som har velat gå med i gruppen i denna tråd är på 12,5 år. :D
  13. Fick du inte secret question osv när ni bytte? Annars låter det som ett dumt byte.
×
  • Skapa ny...