Hoppa till innehåll

ZiZx

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ZiZx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Men lol tror du inte att jag har redan gjort det! ; Password: ; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw "<password>" ; Change _pw to the value of amx_password_field ; Format of admin account: ; <name|ip|steamid> <password> <access flags> <account flags> ; Examples of admin accounts: ; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" ; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" STEAM_0:0:******** abcdefghijklmnopqrstu ce
  2. maybee Hm kan han inte ändra själv?? :huh:
  3. kålla jag har jort allt rätt med att skapa servern och skrivit in admin rätt men ände strular den och vägrar funka. T ex. när jag är inne på min server och kör så binder jag t .ex bind f amxmodmenu och när jag trycker på f och öpnar consolen i gen står det att admin är inte registrerad:S:S:S :(
  4. ok thx men altså jag fattar inte vad jag ska skriva när jag ska lägga till mig själv som admin <_< :huh:
  5. ZiZx

    Garrys Mod!

    du ska lägga in skinsen på ex C:\Valva\steamaps\steam conto\cstrike\moddelsdet är vad jag vet
  6. 11+ tycker jag är ok men vi är 13 men våra förädrar bryr sig ändå inte när man lirar med nån ingen bryr sig 50% av alla ungar är under 16 som lirar cs :D :rolleyes:
  7. PX_CHASER på steam och adnvänder namnet ZiZx in game. Jag har att ofra 1 vanlig server och en Wc3 server för clanen till cs 1.6 och en till vanlig för Cz så att 1.6 har 2 servrar och Cz har 1 server från mig.
  8. Jag behöver hjälp med att skriva in bind key jag har glömt vilken det var ex bind mouse3 *admin menyn* ^ ||-det komandot vet jag inte glömde det har inte kört på ett tag!
  9. Jag är med i Cs 1.6 och Cz.
  10. Nice ne clan offer räkna med mig jag har ochså 2 cs1.6 servrar som ni kan låna!(beror på om jag kommer in på en annan elelr inte)
×
  • Skapa ny...