Hoppa till innehåll

Haggen

Medlem
  • Antal innehåll

    1327
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Haggen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. aaa jag har 360 och allt är klockrent. Alla spel verkar lyckats jag har bara Perfect dark men jag har hört riktigt bra om dom andra spelen oxå. Kontrollen är mkt skönare en till vanliga dom har ju tagit bort den svarta och vita knappen och satt dom som ett par extra triggers. Ja Halo 3 ska komma men det kan ta ett tag men jag har iallfall hört att den ska komma.
  2. Köpte Prenium Pack på Elgiganten för 3500 sen beställde jag Perfect dark för 650. Och det är 4150 och det var typ så mycket om inte mer som PS2 kostade när det kom ut och Xbox 360 erbjuder så mycket mer.
  3. Finns bara ett vettigt svar: XBOX 360 med alla tillsattser och Live. Sen spel till den oxå såklart
  4. Haggen

    Utanför Jorden

    Liv är jag nästan helt säker på att det finns nånstans som växter eller småkryp eller vad som helst men det som är mest intressant är ju om detfinns intelligent liv och det tror jag oxå att det finns men itne specielt nära för du skulle vi fått kontakt med dom.
  5. Haggen

    Big Bang!

    Nej men Xade sa att han när han debatterar vill han alltid försöka få folk att tro det han tror och med tanke på att vissa inte tror på gud är det lite svårt att tro att han skapade världen eller hur?
  6. Haggen

    Mobbning

    Xade det övgör saken det finns ingen person som har sånna åsikter jag har sätt igenom ditt lilla skådespeleri här på fuska. Du har sagt förut att nån dag ska vi få se den riktiga xade och jag är nästan helt säker på att du spelar nått litet spel. Om du inte gör det tycker jag väldigt synd om dig och dom i din omgivning
  7. Haggen

    Fred

    herre gud människa hur kan du tycka att det blir bättre utan rättigheter det är ju helt sjukt. Alla skulle ju springa runt och döda varandra så fort man sa nått. Snälla kliv ur din lilla stenåldersverklighet och in i nutiden
  8. om alla tänker så så skulle ju det parti man vill rösta på först aldrig komma till makten och då får man endå inte som man vill
  9. Haggen

    Priser

    För att spel är dyrare ja men det är inte häller lika stor målgrupp som köper spel en som köper mat. Mat köper nästan 100% av världens befolkning därför är det viktigt att matpriserna är bra så man inte måste lägga för mycket pengar av sin lön på mat så man istället kan lägga pengarna på nått roligt som tex spel.
  10. Haggen

    Skatter

    men det vi har sagt är ju att allt går inte att ersätta privat därför behöver vi skatt
  11. Haggen

    Emu

    med tanke på att det är svårt att få jobb i sverige så räcker det inte alltid att få bra betyg man får inte ett jobb vips så där bara alla för inte jobb även fast dom har högsta poängen
  12. Haggen

    Big Bang!

    det funkar inte alltid tex i denna debatt för jag tror inte på samma sak som du jag tror in på gud så varför ska jag tror att han skapade jorden då?
  13. Spel och filmer kanske jag har lärt mig 80% av den engelskan jag kan idag.
  14. Jag tycker att det är upp till var och en hur mkt man vill spela men så klart det är inte bra att bara sitta och spela och inte röra på sig och inte ha nån fyskisk aktivitet.
  15. Haggen

    Big Bang!

    Snälla sluta hålla på och säga jag har rätt och du har fel det här är ett dabatt forum kom med lite argument istället för att säga att du bara har rätt för då kan du lika gärna lämna diskutionen för det tillför inte nått.
×
  • Skapa ny...