Hoppa till innehåll

@lex

Medlem
  • Antal innehåll

    43
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Planeten Jorden

@lex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Båda spel är ju lika bra, men egentligen är LeafGreen bättre... (jaha, hur då?) Jo, det handlar om Deoxys. Jämför en Attack Deoxys med en Defense Deoxys, AD har 180 i attack, DD har 180 i defense. Men AD har bara 20 i defense medan DD har 70 i DD... Å andra sidan har AD 150 i speed medan DD har 90... Men om man tänker mer som jag, offensivt OCH defensivt så blir LeafGreen bäst. Men sen kommer Emerald ut med Speed Deoxys och då krossas både LeafGreen och FireRed... :D
  2. Den mesta maten på skaolan är rätt god, men det ärsta måste ju vara Ost- och Skinkpaj... :-(
  3. Joo.. jag har nog pratat med rektorn... Men det var om skojigaste skoj grejerna! Vi är kompisar, hon och jag, om man säger så. Men konstigt nog så hatar alla andra henne...?
  4. Jag har fått 00:00:99 på den...
  5. sms, lm, pm, mp, mp4, zww, zce, mkdd, ssbm ;)
  6. 1. Få brevet av Medli (andra våningen) 2. Ge brevet till Komali (efter en korridor mittemot där du går in) 3. Gå till vattenhålet (till höger från där du går in) 4. Prata med Medli 5. Plocka upp henne 6. Ställ dig på klippan 7. Kasta henne mot den trasiga stegen när vinden blåser rätt (för att göra det enklare kan du spela Vindens Sång och rikta vinden dit). 8. Klara dig själv nu...
  7. @lex

    Klassen!

    Jag gick i en liten skola som hade F-6:an. De flesta var jättesnälla och alla var glada. När jag började sjuan fick vi byta skola, och vad händer då?! Jo: Nya lärare, lärarna är jättebra tycker jag, men INGEN annan gillar lärarna. Speciellt min klass' svensklärare, engelskalärare och mattelärare är hatade. Så man kan säga att det bara är puckon i min klass numera (ej inkl. mig).
  8. @lex

    Klassresor

    Jag var på klassresa en gång i trean och en gång i sexan. I trean åkte vi "Hälsingland runt" och var lite här och där i Hälsingland. I sexan åkte vi till Östersund (vilket var väldigt kul, eftersom att sexorna i vår skola hade åkt till Göteborg på alla klassresor i 8 år eller nåt sånt...). Det var jättekul, båda två.
  9. @lex

    Herregud

    Vi brukar få 20 glosor varje gång vi har glosor, jäg läser nästan ingen, så jag lär mig inte särskilt mycket engelska... :( Men det beror på att jag redan kan dem! Så jag behöver inte lära mig dem igen!! :D PS. Går i 7:2 för er som undrar DS.
  10. Om platsen du ska till är Sunchamber (där du mötte Flaahgra) så bör du...: 1. Ha fått Super Missilen (strål-kombon i Phendrana) 2. Ha fått MÅNGA Missil-utökningar (minst 50 missiler helst) 3. Ha fått Röntgen-visiret (finns i Livets Lund i ovanvärlden - Life Grove, Overworld) 4. Ha fått Rymdhopp skorna (i närheten av ditt rymdskepp) 5. Vara snabb 6. Tåla mörker (tänk inte ens tanken att använda Termalvisiret, för då är det kört) 7. Inte vara rädd för spöken 8. Komma ihåg att scanna ett av dem (du möter dem senare i spelet också, men scanna dem direkt så är det klart) 9. Ta Artefakten efteråt PS. Spöket i tunneln försvinner så fort du kommer för nära, det är inte farligt.
  11. @lex

    Kärlek

    Jag hade klarat mig undan förbannelsen (kärleken) ända tills sjätte klass, men i sjunde klass blev jag av med den igen!!! *happy* :)
  12. Jag blev en Ice Climber!? hur är det möjligt?!
  13. Jovisst, jag följer musiken och har t.o.m. gjort en karta över skogen och besökt alla rum, men jag kan inte hitta henne! Vart finns hon?!
  14. Vad ska man göra när man kommit till Goron City för första gången? Den stora Goron i källaren vill visst höra en låt och det finns en snabbväg till Lost Woods, men vad ska man göra? Tacksam för (tillräckligt) detaljerat svar.
×
  • Skapa ny...