Hoppa till innehåll

honung

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

honung's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu är Wildwolf också moderator. Gratulerar henne också.
  2. honung

    Vilken Poker?

    Inte för att vara besserwisser eller något, men i Texas Hold 'Em kastar man båda korten. (det vill säga att man lägger sig, eller foldar) Man kan inte kasta dem man inte vill ha, utan man kastar båda korten. Därmed verkar ju inte som om det är Texas Hold 'Em Kerby menar.
  3. Jag gratulerar ömsesidigt båda två och det är nu olidligt spännade att se vem den tredje blir, jag hoppas själv det blir någon som är aktiv och bestämd i samma veva.
  4. honung

    Zelda

    Ja, du ska givetvis köpa "zelda". Men problemet är vilket du ska köpa. Ta och fundera, ingen här bestämmer vilket spel du ska köpa men vi kan ge dig tips. Själv så tycker jag att du ska köpa The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Men alla spel i The Legend of Zelda serien är bra. Jag tycker också att du ska köpa spelet till original konsollen. Då menar jag att du inte ska köpa The Legend of Zelda, Zelda Adventure II, The Legend of zelda: A Link To The Past till GBA, samt The Legend of zelda: Collector's Edition till GC.
  5. Min häst heter ju såklart Epona, varför bytta ut det underbara namnet? Skulle bara vara onödigt.
  6. honung

    Vatten?

    Men oj :o Jag sökte på google, och kollade vad jag hittade. http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,...,978269,00.html Det är ju inte så svårt att använda google, eller? Man skriver bara i rutan i mitten :)
  7. honung

    Vatten?

    Har för mig att det var en tävling i USA, i att dricka mest vatten. Jag tror att man vann ett Nintendo Wii, eller en annan spelkonsoll om man drack mest. Men i alla fall så dog vinnaren. Hon/han drack väldigt mycket och kollapsade och dog. Det hände för några veckor sen...
  8. Jag använder Gamecube, Nintendo 64, Nintendo 8-bit. Nintendo DS, Gameboy Advance SP samt xbox. Jag gillar Nintendo 64 mest. På grund av spel som är gjorde till den. Då tänker jag allra mest på The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda: Majora¨s Mask och Super Mario 64. Vem glömmer bort dom spelen i första taget? Inte då jag i alla fall. Men det är svårt att välja vilken jag använder allra mest. För jag spelar ofta Gamecube. Men Nintendo 64 finns ju också till hands. Mitt svar föll tillslut på Gamecube dock så ligger inte Nintendo 64 långt efter. Men om jag skulle välja min favorit konsoll blir det svårt. Om vi börjar med den första konsollen Nintendo 8-bit: Den är ju härlig, Det är på denna konsollen myten om Nintendo börjar och dom stora spel serierna föds; The Legend of Zelda serien, Mario serien, Metroid serien m.m. Det gör denna konsoll till en höjdar konsoll. Dock så går den inte jämföra med senare konsoller p.g.a grafik. Ändå skulle jag nog att 8-bit har jätte stort urval av bra spel. Nintendo 64 Det är nu, jag tycker att Nintendo verkligen satsar, nu när dom har två konkurrenter (Sony & Sega). Först så var Nintendo först med att ha analog styrspak och Rumble pack. Som Sony använde till sin Playstation 1. Många av spelen till konsollen, räkans till dom bättre spelen genom historien, The Legend of Zelda:Ocarina of Time är ett av dom. En höjdar konsoll, i min mening den bästa konsollen. Gamecube När Gamecube har varit ute i ett tag börjar fler och fler att säga "Nintendo satsar ju bara på barnspel" m.m. Har dom rätt då? Nja, kanske. Kanske är visa spel lite "barnsliga" men för det är dom väl inte barnspel? Jag säger att dem inte är barnspel (undantag vissa). Men jag tycker ändå att nintendo lyckades bra med Gamecube. Konsollen sålde kanske inte så "mycket" men lyckades bra. Ett stort urval av spel finns det också. Däri The Legend of Zelda: The Wind Waker, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Mario kart: Doubble Dash!! och Super Smash Bros. Mele. Nintendo DS Nintendo DS är en bra konsoll dock fattas det nått. Kanske det låga urvalet av "bra" spel. Men Nintendo DS har ju två skärmar, en som kallas Toutch Screen. Det vill säga en som är rörelsekännslig. Det finns ju två versioner av konsolllen. Enligt min mening så är den gamla DS:ett bättre. För den tål mer i jämförelse med DS lite. Dock känns det som att DS har presterat under min krav. Ändå är det en härlig konsoll. Gameboy Advance SP Tider då man satt och spelade på den här. Gameboy Advance SP går ju att vika ihop, vilken är en toppen idé. Det som har förbättras med den konsoll än dom föregående konsollerna är mycket. Framför allt att det har inbyggd lampa. Det finns många bra spel, Däri The Legend of Zelda serien m.m.
  9. The legend of Zelda är ju en fantastisk spelserie som vi nog alla tycker :) Jag köpte The legend of Zelda: Twilight Princess för ett par veckor sedan, min reaktion blev inte riktigt som jag hade hoppats på. Jag hade hoppats på ett spel man kunde spela timmar/dagar i sträck utan att tröttna. Men det blev lite... ja vad ska man säga? "annorlunda" kanske jag hade stora förhoppningar på spelet innan jag köpte det, eftersom jag har alla The legend of Zelda spel som kommit ut i Sverige. Jag menar inte att The legend of Zelda: Twilight Princess är ett dåligt spel. Det jag menar är att The legend of Zelda: Twilight Princess är ett mindre bra spel än The legend of Zelda: Ocarina of Time och The legend of Zelda: Majora´s mask. Nu är det om det nästkommande spel, jag vill att det ska ta mer nytta av Wii´s konstruktion det må säga som Humla skrev. Taget från Humla >> "En annan sak är att link ska följa rörelserna med svärdet som man gör med kontrollen." En annan sak skulle vara om det nya spelet kunde vara mer likt The legend of Zelda: Ocarina of Time eller The legend of Zelda: Majora´s Mask. En bra story ska det vara. Och man ska inte kunna skippa storyn. För det förstörs då. Vem vill inte ha en underbar story och ett underbart spel? Jag tycker att storyn ska vara som ett klassiskt The legend of Zelda spel det må säga att prinsessan Zelda blir kidnappad av Ganon/Ganondorf och onda makter attackerar Hyrule, och Link ska befria Zelda och bli hjälte i Hyrule efter han gjort sin hjältebragd. Det skulle inte vara helt fel med lite nya vapen. Vilka vapen? Ja, det är en svår fråga, men kanske ett nytt svärd/sköld eller ja varför inte någonting helt nytt som aldrig funnits i något The legend of Zelda spel förut? Det skulle inte heller vara fel med lite nya karaktärer/fiender eller bossar.
  10. Följande konsoller har jag: Nintendo 64 Detta är min absoluta favorit konsoll. Med speltitlar som The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Legend of Zelda: Majora's Mask och Super Mario 64 gör Nintendo 64:an till vad den är idag -älskad av mig. Gamecube I min mening är Gamecube inte lika bra som dom föregående stationära Nintendo konsollerna. Den har ändå ett bra urval av spel. Många av spelen är ju älskade av många. Som t.ex. Super Smash Bros. Mele, Mario Kart: Doubble Dash!!! och The Legend of Zelda: The Wind Waker. NES Kanske den mest klassiska Nintendo konsollen. Dom flesta spel intresserade har spelat på denna konsoll. Som för övrigt är den mest sålda stationära Nintendo konsollen. Spel som Super Mario Bros 3 och The Legend of Zelda har gjort NES till en minnesvärd konsoll. Nintendo DS DS är en kraftfull portabel Nintedo konsoll. Många har nog testat den. Med finesser som touch screen, två skärmar gör denna konsoll till den bästa portabla konsollen. Det kanske inte har kommit ut så många märkvärdiga spel, men några har det kommit ut, som Mario Kart DS, Castlevania: Dawn of Sorrw och Animal Crossing. Gameboy Advance SP Är väl inte så värst bra om man jämför med DS. Hade ett bra urval av spel, men nu har dem nästan slutat sälja spel till GBA, det är synd för vissa spel är ju riktig bra, som Final Fantasy I & II Dawn of Souls, The legend of Zelda: Minish Cap, The legend of Zelda: A Link To The Past samt Metroid: Zero mission. Xbox Har inte spelat så mycket på den. Men den har mycket bra grafik, samt att den har en inbyggd hårddisk. Dom stora spelen är Halo 1 & 2 samt Fable. Sammanfattning: Jag äger 6 konsoller, varav min favorit är Nintendo 64 :)
  11. Jo min favorit är Nintendo 64:an. Den otroliga spelkänslan i de första 3-d spelen är fantastiska, vem vill inte spöa bowser i Super mario 64? The legend of Zelda Ocarina of Time och The legend of Zelda Majoras mask är två andra fantastiska spel som man satt och lirade dygnet runt när man var yngre. Banjo kazooie & Banjo Tooie är också 2 fantastisk gjorda spel då man går runt och ska rädda världen från den elaka och fula häxan Gruntilda, jag lyckades aldrig klara banjo spelen helt men vilken upplevelse de bjöd på i en färgsprakande värld. Super mario 64 är också ett gammalt spel till Nintendo 64:an som man aldrig glömmer, det finns även en nyare version av Super mario 64 till Nintendo DS men det är inte lika roligt :/ Efter det kommer NES (Nintendo Enteirnament system) och Snes (Super Nintendo Enteirnament System) Det är också 2 gamla klassiska konsoller som man aldrig glömmer. Spelen var så välgjorda på den tiden, Megaman, Final Fantasy, Zelda, Donkey kong country, Metroid, Mario och ja den listan går att göra lång. Zelda II är en av mina favoriter till NES är det enda RPG spelet i Zelda serien. De flesta Snes & NES spel är RPG/Plattform av något slag, dom spelen gillar jag mycket, dom spelen kan jag spela så mycket som helst. Det finns också nyare versioner av de gamla NES/SNES till bland annat Gameboy advance tex Final fantasy 1,2,3 Metroid Zero mission. Metroid Zero mission är riktigt roligt kanske det ända nyreloutinerade spelet som är bättre än originalet.
  12. Boss nyckeln finns på tredje våningen.
  13. Lizem: Det skulle vara fysiskt omöjligt att ha -10° kelvin, eftersom 0° kelvin är den absoluta nollpunkten i universum det vill säga -273.15° grader celsius. Om vi hade pratat Farenheit skulle 0° Kelvin vara −459.67 ° Farenheit.
×
  • Skapa ny...