Hoppa till innehåll

seham

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

seham's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag har provat hur mycket som helst!!! det funkar inte!!!
  2. Hej! Banan handlar om att går in i ett garage i Willofiled och där man göra om sin bil som man får av mannen. t.ex. byta färg o.s.v. Sen ska man vara med en tävling där ska försöka "hoppa" med bilen med rytmen/musiken. Men det är jättesvårt! Alltid när jag klickar så kommer det antingen Wrong eller Wrong move eller något annat negativt och efter en stund så står det: BAD men röd o fet stil Några tips? Behöver VERKLIGEN hjälp! TACK I FÖRHAND!
  3. seham

    Hitman Contracts

    B) Hejsan! Jag hade kommit till snöbanan där man ska man ska döda två personer tror jag att det var. Och man ska också prata med en kock! . Allt detta har jag gjort. Sedan skulle man hämta bomber i en u-båt eller nåt som man måste ha en dräkt för att gå in annars där man. om ni ändå inte känner igen banan kan ni gå in på dessa länkar: http://www.urbanhonking.com/gamethumb/archives/winter.jpg http://www.epilog.de/Dokumente/Spiele/Comp...ntracts_B01.jpg http://us.games2.yimg.com/download.games.y...p/0/17080/6.jpg Hoppas att ni nu känner till banan... Problemet är att jag sätter bomberna där de ska (alla tre) sedan ska man då självsklart spränga båten - eller är det fel? Men när jag då ska spränga så vet jag inte hur!! Jag ställer jätte långt ifrån , men jag vet inte vilken knapp man ska trycka på, (på tagentbordet)... Jag har inte ändrat några knappar alls, allt jag har gjort är att jag har trainer som jag använder för att fuska... Hoppas att jag har förklarat så bra så möjligt! - Snälla! Jag behöver verkligen hjälp! :( - desperate! PS! TACK I FÖRHAND DS B)
  4. hej !! Ni kan gärna hjälpa mig?
  5. hej Jag har laddat ner tralier och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra när jag har laddat ner den. Den låser upp nivåer! Mvh Seham PS! Hjälp!
  6. hej!! jag har fasnat på en bana. Jag har skickat med en bild för att jag är faktiskt inte det bästa på att förklara! Screenshot0010.BMP
  7. Hej! Jag har problem med en bana ! Det var planter som man ska göra så att de snurrar eller någo liknande! Här är en bild! För att hjälpa er så har jag skrivit typ Planterna A , Planterna B o.s.v. då blir det enklare för er att förklara! :cool: Screenshot0007.BMP
  8. Hej! Jag har problem med en bana ! Det var planter som man ska göra så att de snurrar eller någo liknande! Här är en bild! För att hjälpa er så har jag skrivit typ Planterna A , Planterna B o.s.v. då blir det enklare för er att förklara!
×
  • Skapa ny...