Hoppa till innehåll

metoo

Medlem
  • Antal innehåll

    65
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Strulverket?

metoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. metoo

    Emogame

    Tjenare. Hittade rätt nyss ett spel som heter EmoGame, Det e sktikul. Dock bara i alpha. Men vafan komigen .! http://www.emogame.org
  2. xD, Alla som ser detta ! vist har ni iexplorer.exe :) ?
  3. Va. Ehrm Alla jag känner har Iexplorer.exe Bara jag har iexplore.exe
  4. Mhmm - skriver från en Omformaterad Frisk dator :) Formaterade och nu fungerar allt Men Internet processen heter fortfarande iexplore.exe det ska ju vara iexplorer.exe Why?!?!
  5. xD ;) skriver från min laptop datorn typ bran upp.... Skojja :) ska Instalera Vista Med ett cp antivirus (sophos) sen ska jag Bara göra skolarbeta På Datorn Inget annat har jag bestämt :) märkte att iexplore. var ett virus... Jag har typ 273827819123773129 trojaner Såjag ger upp. jag måste Döda min dator nu. Byebye xp GOGO VISTA!!!! Vet att vista suger men man kan ju inte få virus då :) tack för all hjälp fuska (*host.
  6. :P Hmm men jag orkar inte formatera tasr ju f*n flera dagar. Jag får popups och skit också. och ifall jag tex söker på Fuska.se på google.se då kommer ju Fuska.se, fuska.se/forum etc ifall ajg klickar på någon av dom blir jag Skickad till nån annan sida. asså jag e så j*vla trött på det här. ocn när inte ens Smitfraud funkar så verkar det som om min dator har tappat Livsgnistan xD den som har kämpat så tappert... edit, :P (lite pinsamt) men formatering är väll reinstall windows.
  7. När jag klickar på en länk så öppnas standard Dl rutan vi säger att filen är 100 Mb som exempel Så fort download rutan öppnas så går det Instant till 100% och filen kommer till mitt skrivbord eller vart jag sparat den. men den är bara 100kb stor.. altså laddar den inte ner filen. men den säger att den gör det för det ngår ju till 100%. när jag dubbelklickar filen så Är det Står det att den är koruppt(skadad). Det e ju kalrt eftersoma tt den laddat ner 0.1% av den riktiga filen Och Nej jag andvänder inga Download managers.
  8. :P vf då?! (gör det endå) men OMG jag kan inte ladda ner någonting
  9. Hej, jag får utbrott snart. innan har jag haft problem med Lite popups och background changes men nu har det gått förlångt... så fort jag försöker ladda ner en fil tex Vdj trial så startas Dl rutan. Dl mäteren går hela vägen(instant) Och files kommer till mitt skrivbord. men Den är bara runt 100kb. och så fort jag försöker öppna den så står det att den är korrupt. Jag har fösökt med allt. scannat datorn med sophos antivirus/avg free / norton / windowsdefender och fanhans moster men Hittar inget virus. Vad skall jag göra?!!! jag kan ju knappt ladda ner musik ( Torrents(laglika ofc) fungerar dock). men inte en fil över runt 100 kb finns det inget man kan göra I regedit eller så. hitills har jag klarat mig med smitfraud och det har funkat mot det mesta. Info. andvänder ie explorer (nyaste med normala inställningar) har testat stänga av brandvägg och allt möjligt. (inklussive Dödat varenda procces ( inte explorer.exeoch dyligt) Har gjort system restore typ 10000 ggr och scanat Datorn 21380932189180391328132 ggr med alla möjliga program Just det glömde säga att jag Bliv även skickad till andra sidor när jag klickar google länkar. Så nu får jag utbrott!! HJÄÄÄLPP!!! Skulle bli jävligt fcking tacksam ifall nån hjälpte mig. Och plz skriv inte att jag ska Instalera om hela Windows för det kommer jag ej!!!! Och dessutom förlåt för alla svordomar men jag får f*n Damp nu!
  10. metoo

    Warrock Eller Gunz ?

    Gunz FTW!!! du behöver inte ens ladda ner (typ) klicka på play live och njut. Vilken nice känsla att göra alla pro steppsen som DBF SS RSS Osv... tar lite tid att lära sg men när du väl kan llt så kan du bara gå in i en serveroch äga, Obs, Pma mig när du laddat ner spelet så kan du joina min clan [R]uler , den har emblem. Jag kan även lära dig Bf If Dbf Juggle Fruitbomb, mM enyoy
  11. metoo

    Maplestory

    jag kommer med min lvl 143 DK ifall jag kommer ihåg pinnet :)
  12. Ehrm... en enchantment shammy e besta dpsen i lvl 30-60 så jag skulle säga Enchantment Shaman (dps) Prot Pally (tank) Och en priest. (healer)
  13. metoo

    Warpfire

    HAHA jag heter Admin, fett med respect man får ^^
×
  • Skapa ny...