Hoppa till innehåll

JonteFire2

Medlem
  • Antal innehåll

    1203
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

JonteFire2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tja. Det va längesen jag skrev här på Fuska.se! Jag skulle behöva lite hjälp med en uppgift jag har i skolan, där jag ska välja en låt och ta med den och spela upp den. Jag måste skriva ner vad det används för instrument och ljud i låten och hur långt fram och bak det är i själva låten om ni förstår vad jag menar. Jag valde "Me and my Drum", som är Swingfly's låt som uppträdde i Melodifestivalen. Jag har skrivit ned detta; Längst fram - Trummor - Lead (röst) - Beat box - Synth (?) Längst bak - Improviserade röster (som wow, yeah, aow, lets go, boom!) Vad hör ni mer som är med i låten? Är det Synth som spelas i början av låten? skriv så fort ni kan för det ska vara klart på Torsdag! :D
  2. Jag funderar faktiskt på att köpa Premuim, det är ju rätt billigt för 99 kr/månaden. Dessutom kan man ju använda det i mobilen också och det vore ju jävligt najs i sommar! ;)
  3. James Bond Nightfire är så himla kul att köra Multiplayer med. GTA -spelen är också roliga
  4. Kul att veta att jag inte är den enda som hatar räkost-reklamen :) just nu kan jag bara komma på de Ica-reklamerna som Jerry är med i xD Gilalr honom inte (inte för han är utvecklingstörd!)
  5. Metropia, Den var dryg som faan men snyggt gjord. Det är en svensk animerad film. :P
  6. Det har jag, men jag måste skriva in nätverksnyckel och jag kan den inte. Och min pappa vet inte heller
  7. Jag har en stationär dator med trådlöst internet. Imorgon ska jag låna hem en bärbar dator ifrån skolan där jag kan sitta och jobba med ett redigeringsprogram. Frågan är hur jag får internet i den? Räcker det att jag kopplar en ethernet-sladd ifrån min stationära dator till den bärbara? Jag tror inte man behöver en router för detta.. Det behöver jag inte när jag kopplar upp till xbox live från xboxet och ethernet-ingången i min dator.. NU är frågan: Behöver jag en router för detta?
  8. The Shining är en av de bästa, men jag skulle inte kalla det Halloween film. Såg Scream i fredags, när den gick på teve. Helt okej, men den var inte direkt skrämmande. Det var ju den första då. Scream 2 kommer ju ikväll halv elva eller nåt :) Men 1.an är ju bäst tycker jag :)
  9. Hej :) Jag har sett massa videos på youtube där det finns möjlighet till att skaffa en webläsare till xboxet. Och de använder mce-browser. Jag installerar programmet på datorn och går sen in på windows media center på xboxet. Men det funkar ju inte! Funkar detta för er? vad ska jag göra? vill tillägga: Måste man ha Guld medlemskap för detta? För isåfall är det inte så konstigt, eftersom jag inte har det :P Märkte nu att jag la den här tråden i helt fel forum :P Kan ngn snäll moderator flytta den rätt? :)
  10. Det kan vara inaktiverat Kontrollpanelen > Program och Funktioner > Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner > Media-funktioner > Windows Media Center, den ska vara för kryssat.
  11. JOAN JETT <3333 SHE'S THE QUEEN OF ROCK!! ;D Här är några av hennes låtar som ni måste höra! http://www.youtube.com/watch?v=iOisngPXuVI...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=XELpxApT8Kc http://www.youtube.com/watch?v=hdhonK8NMm8...feature=related
  12. LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN! :D Världens bästa bok, enligt mig iallafall. Är rätt så bok-kräsen. Tog också Buffy. Har sett serien nån enstaka gång och har för mig att den var bra. Sarah Michelle Gellar är ju huvudrollen och hon är ju bäst :D
  13. I know what you did the last summer-filmerna.. Är från 90-talet men en av de bästa icke-splatter filmerna! :) Sen har vi Scream-filmerna oxå, finns blod i den men jag tycker inte att det är så mycket. THE SHINING är också väldigt bra och är en psykfilm från 1980. En av de bästa!
  14. ja, jag är 100% klar med UL paper.. men ändå ringer han till mig.. Jag tror han avslutar med nånting om att han inte vill jobba för honom elr nått med pengar Och ja, jag åker runt och kollar random personer. Men orka åka runt i tre olika öar och leta random personer istället för att ta dem när man stöter på dem
  15. hahaha, känner igen mig! xD Sånt är så jäkla irriterande !!
×
  • Skapa ny...