Hoppa till innehåll

pirateconker

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

pirateconker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Level påstår att det ska släppas ut en dag tidigare.
  2. Är det sant det dom säger? Kan man verkligen låsa upp ett nytt team i 2p mode? Och det teamet är Team Metal sonic? Och att man ska göra så här:man ska först besegra Metal overlord sen ska man spela som antigen Team Sonic,Team Dark,Team Rose eller Team Chaotix i metall formar i 2p mode 50 gånger utan att börja om?
  3. För att du ska kunna möta Mystery monster (Metal sonic) så ska du ha 100% på alla teamen i story mode. Sen ska du ta alla sju chaos emeralds. När du har hjort det så kommer alternativet last finnas i story mode.
  4. Man kan spela som Giga bowser i det nya SSBB. Bowsers special attack är att transformera sig till Giga bowser fast jag tror att man bara kan vara honom i några sekunder.
  5. Nu har jag löst det men tack för att ni försökte hjälpa mig.
  6. Jag har alla events utom 51 och jag har läst i tidigare fusk att man ska klara event 1-50 och klara Giga Bowser i adventure för att få event 51 och jag gjorde som dom sa för att möta Giga Bowser i adventure men det funkade inte.
  7. Hej jag är ny här och undrar om någon kan hjälpa mej, för idag ville jag möta Giga Bowser så jag spelade på adventure svårighetsgraden va på normal och jag klarade varenda bana utan att använda continue jag klarade till och med Bowser men jag mötte aldrig någon Giga Bowser. Snälla :( hjälp mig, berätta hur jag egentligen ska göra.
×
  • Skapa ny...