Hoppa till innehåll

GaaraOfSand

Medlem
  • Antal innehåll

    193
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    The Desert

GaaraOfSand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. GaaraOfSand

    Cs

    okej thx. Wtf har inläggets anmälts!!!!!!!!!!!!!! för vad??????!!!
  2. GaaraOfSand

    Cs

    Jag kan inte använda höger handen på CS jag går in på help use right hand. men den byter inte!vad f*n är det för fel? :angry:
  3. Jag har trådlös router acessponit. men behöver man inte köpa nå så här kort så man får köra i ett år lr är det gratis? fast jag har skrivit in alla koder och allt. så nu kan jag gå in på vädret på mitt wii :P fast när jag kanske klickar på nåt sånt där sak att jag ska köra live :P så kommer det upp nån Jä**a error code :verymad:
  4. hur kan man köra typ live lr hur man ska säga med wii?.
  5. Ike!! :D sen kommer Lucario :D
  6. kan man kolla hur mkt glada dom är :huh: hur???? :o
  7. Sötast: Eevee Guligast: Latias Coolast: Umbreon Snyggast som shiny: Rayquaza Starkast: Groundon Snyggast: Umbreon Har det bästa namnet: Raikou Tuffast: Lucario Onödigast: Magikarp Fulast: Glom Roligast att spela med: Blissey Totala Favorit: Umbreon Tog med en till ^_^ kännde att jag fick lov att få med latias nånstans :D
  8. Umbreon Blissey Lapras Lugia Groundon Lucario
  9. gå runt med den mkt och lförsök att inte låta den dö. låt den vara först i ditt party. och strid med den lite :D
  10. nån som vet nån sida där det finns lösning till 4x4x4?? jag kan 3x3x3 men det är svårt i början resten kan jag fast inte början
  11. om man tar från FR så har jag: Absol, Raikou, Latios, Rayquaza, Blastoise, Umbreon, Tyranitar, Groundon, mighthyena. i 100. håller med gör inte så med rare candy.
  12. haha om jag säger så här jag är i USA just nu:P hahaha. Men jag har AR om du ceckar ett ämne ''hur kommer man till birth island och navel rock'' där är en länk till den AR jag har fast inga koder funkar ju jag fattar intew riktigt med den. jag kan bara fuska med dom koder som man får med inlagd på den. om nån mer har nån sån så plzz help. men hur skaffar man den i Usa plzz svara fort jag åker hem i mårn.
×
  • Skapa ny...