Hoppa till innehåll

Distinction

Medlem
 • Antal innehåll

  1488
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

1 Neutral

Om Distinction

 • Rank
  #8 Forumit

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Halland, Halmstad.

Senaste profilbesökare

6602 profil visningar
 1. Om ditt grafikkort har 2 DVI utgångar så kan det vara klok att testa båda om du inte gjort det.
 2. Lite kraftfullt nätaggregat, men du kanske tänk att köra CF/SLI i framtiden?
 3. Distinction

  Ditt Skrivbord!

  I keep it simple.
 4. Kan inte annat än att rekommendera Open Broadcaster Software istället för något betal-program såsom XSplit. OBS är gratis och har nog allt som även Premium versionen av XSplit har. Där du även har GameCapture, dvs den fångar endast spelet oavsett fönster eller fullskärm.
 5. Distinction

  Ditt Skrivbord!

  lär mig Edit: Aha, rainmeter.
 6. Tur och tur... man får hoppas att hårddisken inte skrivit över blocken.
 7. Det må vara segt, men jag tycker bara det bidrar till spelet. Man behöver ju ingen top-gear dator direkt då det oftast handlar om dåligt optimering av spelet, ibland kan man ha tur och köra det på 60fps med en inte allt för dyr dator, och ofta tvärtemot.
 8. Gör lite som andra, spelare lite passivt tills det att Standalone släppts, har dock tänkt att testa senaste patchen (1.7.7.1) lite mera. Förhoppningsvis livas det upp lite mer när Spelet släppts. Och då får man även hoppas att "KoB" återupplivas ;).
 9. Kan väl på rak arm påstå att det inte är ett så relativt nystartat företag, det har funnits en grund i något år. Men man kan väl säga att företaget har börjat satsa på "allvar" först nu.
 10. Hejsan! Min kusin har startat ett företag och jag skulle personligen vilja veta vad ni tycker om sidan och dess innehåll, rent utav lite feedback. Och om ni hittar grammatiska och stavningsfel så nämn gärna det så meddelar jag vidare! http://www.evergladeelectronics.com/se/ ----------- Om denna tråd faller under reklam får ni (moderator) givetvis låsa/ta bort ämnet
×
 • Skapa ny...