Hoppa till innehåll

Firecracker

Medlem
  • Antal innehåll

    1502
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    en trevlig liten by

Firecracker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Brukar nöta rätt mycket SC4 och råkade av en slump trilla in på openTTD idag. Ett riktigt intressant spel måste jag säga. Har dock inte hunnit lära mig mycket mer än grunderna ännu. Kör du fortfarande servern? Eller har ni slutat? Och har du övervägt att köra med daylength patchen (http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?t=42432) för att kanske kunna köra spelet i lite längre perioder även om det inte är så mycket folk inne? :)
  2. Kan du skriva den resterande delen av koden också?
  3. Hej, Jag skulle behöva svar på en del frågor kring upphovsrätt. De svar jag får MÅSTE vara korrekta. Därför undrar jag till vilken myndighet/person jag lämpligen bör vända mig för att få svar på mina frågor?
  4. Sry för sent svar. men det var precis vad jag behövde. Tack så mycket för hjälpen. :)
  5. Även om jag kryssar ur det översättningsalternativet så fortsätter den att översätta sidor som jag redan sagt åt den att översätta. Den slutar bara fråga vid nya hemsidor.
  6. Tjenare, Använder Google Chrome som webbläsare och när man går in på en hemsida får man ju det alternativet att översätta hemsidan med hjälp av googles översättningstjänst. Jag vet hur man stänger av detta. Det är dock så att jag råkat trycka på "översätt" på youtube före jag stängde av alternativet. Och nu översätter Chrome alltså youtube till svenska varje gång jag går in där vilket är rätt så störande. ;) Undrar hur man enklast slipper detta?
  7. Haha, det är det jag vill göra. Med slumpmässigt antal rader menade jag bara att det är en tabell som kommer att förändras både i längd och inehåll. Och att jag därför inte kan mata in allt manuellt.
  8. Grooveshark finns som sagt var också till mobiler. Till Android, Palm, Nokia och Blackberry. Och med tanke på att jag betalar 20kr/månaden för Grooveshark anywhere iom att jag började betala för tjänsten före december förra året så finner jag det extremt mycket prisvärdare än Spotify och iaf androidappen tycks då vara väldigt stabilt. Fast sen kan man väl diskutera om Groovesharks nya priser är värda eller inte. Men för 20-30kr/månaden så anser jag det vara så värt som det bara kan bli ;) :P
  9. Hej hej, Behöver tips på hur jag enklast visar en hel MySQL tabell med ett slumpmässigt antal rader på hemsidan. Jag tänker visa den ungefär så som den syns i phpMyAdmin. Alltså skulle en helt vanlig standardtabell duga. Det jag undrar är alltså hur jag enklast hämtar informationen från tabellen och visar den?
  10. Jo, det ska bara vara att ändra i configen men så lätt var det inte för mig ;). Jao, hyffsat mycket håller väl på att vara byggt. Du måste dock registrera dig på minecraftsweden.se för att kunna joina servern då vi vill hålla alla griefers så långt borta som möjligt. ;)
  11. Jo, jag hade dock problem med att få whitelist att fungera med Hey0's mod. Vet inte varför iom att jag gjorde exakt som alla andra men det fungerade fortfarande inte. Så tills vidare kommer jag då köra med MCAdmin på Minecraft Sweden servern. Sen har vi ofta spelare inne den största delen av dygnet vilket gör att det är bäst och smidigast att köra den hela tiden.
  12. Skaffa MCAdmin och ställ in så att den atuosavar och backupar ganska ofta. Sen är det bara dumt att köra en server som inte är igång 24/7. Vi hade t.ex två personer som var inne och lirade på vår server från ca 22.00 igår till 07.00 imorse. ;)
  13. Pågående byggprojekt som jag och brorsan håller på med på Minecraft Sweden servern: http://i305.photobucket.com/albums/nn239/jimutt/Ointressant/javaw2010-10-1614-17-55-41.jpg http://i305.photobucket.com/albums/nn239/jimutt/Ointressant/javaw2010-10-1614-18-21-62.jpg http://i305.photobucket.com/albums/nn239/jimutt/Ointressant/javaw2010-10-1614-18-26-67.jpg Har gått åt ca 2000 sten till väggarna. Och shackgolvet var inte allt för snabbfixat det heller. Men det jobbigaste hittils har nog ändå varit att bygga byggnadsställningar för att möjliggöra fastsättandet av facklorna i taket.
  14. jajust ja. Glömde att Fuska.se är så otroligt fjantiga och vill ha monopol på allt som har med dataspelssnack att göra. Aja, finns väl inte så mycket att göra åt det...
  15. Vill tipsa er som spelar Minecraft om den nystartade sidan www.minecraftsweden.se. Det är som sagt var en nystartad svensk community för just Minecraft. Vi har nu en egen server med Whitelist som körs 24/7 där alla Minecraft Sweden medlemmar är tillåtna att spela. Låter det intressant att få spela och umgås med andra Minecraftnördar? Regga er i så fall direkt! OBS! Är ej Admin på sidan. Står endast för drift och underhåll av servern.
×
  • Skapa ny...