Hoppa till innehåll

arrmando

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

arrmando's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Fick en ny platinum. På MW2. Så nu har jag 9 stycken.
  2. jag har 8 stycken James Bond Quantom Of Solace Hp och halvblodsprinsen Uncharted 1 Uncharted 2 X-Men Origins Wolverine Dead Space Ratchet a crack in time Resident Evil 5 om ni inte tror mig så kolla min profil. Mitt online id är: kikappo
  3. mina kompisar typ tvingade mig att köpa det men när jag klarade ut det på veteran så spelade jag det inte så mycket och online är typ som i COD 4. Personligen tycker jag COD 4 är roligare än MW2 så snart kommer jag att byta in det.
  4. ok verkar som om ni kom med lite egna förslag också :D men dock så gillade jag inte BFBC2 demot så det kommer inte att bli ett köp utav det. Jag har ett headset redan. Det är Sonys egna headset. Det kom också frågor om min spelsmak men jag kan säga att jag tycker att det ska vara action/skutspel och skräck är inte så dumt heller tycker jag. Äventyrs spel går bra också men jag gillar inte bil-spel eller fotbolls-spel. Jag har testat demot på GOW och jag tyckte att det verkade ett rätt så spänande spel så ja det kan funka med det också.
  5. tja. Vet inte vilket spel jag ska välja så jag undrar om jag kan få tips från er. Spelen jag ska välja mellan är: 1.Heavy Rain 2.Aliens Vs Predator 3.Assassins Creed 2 4.MAG 5.Bioshock 2 PS: Jag får välja 3 utav dom hära spelen. Tackar för svar :D.
  6. Heavy Rain GTA Episodes From Liberty City SKATE 3 (kanske) COD MW2 Det är dom jag siktar på mest.
  7. Resident Evil 5 platinum trophy i Resident Evil 5 lol.
  8. spelar ingen roll nu. Jag klarade honom. Så nu har jag fått min efterlängtade platinum. =)
  9. bossen är stor och ser ut som ett troll. Föresten så undrar jag omden där guiden är för dom som kör professionell för att när jag kolla för det kapitlet jag behöver hjälp med så stod det typ mest om hur man ska göra på veteran.
  10. arrmando

    Hjälp Med Re5

    tja jag har lite problem med bossen på chapter 2-3 så jag behöver lite tips om hur jag klarar honom. Jag gar googlat men hittar ingen hjälp och på youtube men jag klarar han inte. OBS jag kör på professionell.
  11. min kanon går het eller nåt från Ratchet and Clank crack in time
  12. Tja! har nyligen skaffat en psp 3000 och har tänkt på att skaffa ett GTA spel till den men vet ej vilken av dom jag ska skaffa. Jag har dom här att välja mellan: GTA chainatown wars GTA Liberty City stories GTA Vice city stories vilket av dom ska jag välja???? :huh: tacksam för svar.
  13. dom högtalare jag har nu till min dator är dom enda jag har och jag har haft dom VÄLDIGT länge så jag tror nog dom är trasiga. Men kan det vara så att nån inställning på datan har ändrats så att högtalarna inte fungerar eller kan det vara så???
  14. arrmando

    Problem Med Ljud

    Tja Högtalarna på datorn har slutat funka och jag vet inte varför. För att jag ska höra ljud så måste jag ha min headset kopplat till datorn och det stör mig verkligen. Tacksam för hjälp =)
×
  • Skapa ny...