Hoppa till innehåll

Champion

Medlem
 • Antal innehåll

  277
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Community anseende

0 Neutral

Om Champion

 • Rank
  #5 Spelsugen
 1. Fuska.se är en död sida? Ånej. Fuska är inte dött, mycket annat är dött men fuska är så levande som det kan vara. Aldrig har fuska varit så bra som det är nu, aldrig har det varit mer perfekt. Vi ska vara glada, tacksamma att denna sida finns. Det finns så många spel där ute som är för svåra, för många gåtor som inte är lösta, för många sanningar som aldrig kommer fram. Ånej, fuska är inte dött, fuska har kraften och viljan att leva vidare, och det kommer det även göra. I många år till ska vi se fuska stiga och stiga, att en dag bli det största och bästa som gjorts. Fuska kommer aldrig dö
 2. Jag är på jakt efter en låt/melodi. Den förekommer ofta i serier filmer när något stort/underbart/mirakulöst händer (ingen hallejula eller så) och den medverkar väldigt ofta i serien Drawn Together, är även med i ett Simpsons avsnitt då Marge passar Rod och Tod och den spelas när hon lär dem gunga gungbräda. Den har samma melodi som låter Song of Joy, men det är inte exakt samma, det är ingen sång i den melodi/låt jag letar efter. Jag undrar nu vad denna melodi/låt heter. Mycket tacksam för svar! /Champion
 3. Svår fråga. Får väl bli ett Wii och kanske några plagg. Man kan alltid drömma och önska. Får se vad tomten kommer med.
 4. Champion

  Omröstning

  Lätt fråga får ett lätt svar, TV6, sexan eller fd ZTV är Sveriges, nordens och kanske Europas bästa kanal, hur mycket bra går inte där egentligen.
 5. Smiliesarna som fuska.se använder tycker jag håller hög standard om man jämför med andra sidor. Dock tycker jag de som är för stora, till exempel :bah: borde tas bort och ge plats för bland annat som sagt xD och :S.
 6. Elite chattare är ingen medlemsgrupp. Det är mer en hedersrank för att man är aktiv i chatten. Alltså ska det inte ha en egen färg och vara en grupp.
 7. För att vara ärlig förstår jag inte ett dugg av vad du snackar om? Du kan väl skriva meningar så att man förstår och formulera dig lite tydligare i alla fall.
 8. Hur jobbigt är det att kolla på en tråd och konstatera att den är löst? Det är bara att anmäla om man stör sig på det eller bara ignorera det. Jag tror att journalister skulle fungera en vecka, om ens det.
 9. Vad jag vet kan man inte det. Kanske du kan fråga admin eller någon moderator.
 10. Varför finns det en signatur regel? Jo, för att det blir för mycket text annars. Om man lättar på trycket så har regeln ingen verkan.
 11. Jag har nyss upptäckt att vi har en forum moderator på The sims forumet. Behövs det inte fler forum moderatorer på andra forum? Jag tycker att det borde finnas forum moderatorer på de aktivaste forumen. Sen undrar jag också vad som krävs för att få en sådan position?
 12. Nej, hon är mycket bra. Faktum är att alla moderatorerna gör ett bra jobb, därför jag vill att de ska vara aktiva.
 13. Här är min lista på hur jag hejar på lagen: 1. Färjestad 2. Frölunda 3. Leksand 4. Luleå 5. Brynäs 6. Modo 7. HV 71 8. Djurgården 9. Timrå 10. Linköping 11. Södertälje 12. Mora
 14. Champion

  Svampbob4life!

  Tycker de flesta barnprogram är ruttna. Dessutom är Family Guy bättre än the simpsons och enligt mig det bästa någonsin som visats på TV.
 15. Champion

  Zelda Film

  Snarare onödigt. Blanda inte in anime och manga i Zelda. Det har redan förstört tillräckligt.
×
 • Skapa ny...